Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hátfájás ellen kinek mi vált be?

Hátfájás ellen kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Reggel es este iszonyatosan faj a hátam középtájt. Estére mar annyira, hogy feküdni sem tudok, sehogy nem jó, szinte létezni sem birok. Valami jo tipp? :/
2020. márc. 2. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A szülés 😒 más nem vált be. Masszirozta a ferjem, de őszintén, az se segített. Csak addig volt jó.
2020. márc. 2. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmi. Próbáltam a naturland sportkrémet, mert a doki azt ajánlotta. Semmit nem ért. Szülés után elmúlik.
2020. márc. 2. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel küzdöttem 4 nappal ezelőttig , brutálisan fájt a hátam az utóbbi 3 hétben , középtájt , se ülni , se feküdni nem tudtam. Minden bajom volt.. Fogtam magam és elmentem a régi masszőrömhöz heti 2x 1 órás hátmasszázsra , teljesen elmúlt.
2020. márc. 3. 08:12
 4/4 gungasam ***** válasza:
Ortopéd szakrendelés. Ha ez nem segít akkor egyenes kemény fekhelyet kell szerezned, más matrac(deszka, keményhab-szivacs ágybetét). Kevesebbet netezz. Gerinc gyógytorna a netről, eleinte napi 30-60 perc, később kevesebb.Nem a kenőcsön múlik..
2020. márc. 22. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!