Hátfájás ellen?
Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 15:14
1/7 A kérdező kommentje:
6. héten járok, és iszonyatosan fáj a hátam. Ki mit javasol?
Volt valaki még így? Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 2. 15:15
2/7 anonim válasza:
Nagyon korainak gondolom. Nekem csak az utolsó 2 hónapban volt. Sajnos nem tudtak nekem anno ajánlani rá csak inno rheuma kenőcsöt. Nem is igazán használt. :(
3/7 A kérdező kommentje:
Értelek. Köszönöm, hogy írtál. Iszonyúan fáj a hátam, lehet korai még, de így van. Olvastam, hogy előfordul kezdeti terhességnél is, és hogy a terhesség első jelei közé sorolják a hátfájást.
Köszönöm a választ. És borogatást, vagy valamit a kenőcsön kívül nem ajánlottak? Esetleg masszázst? Bár a masszázsról is hallottam cifra dolgokat. Lehet benne igazság?
2011. márc. 2. 15:39
4/7 anonim válasza:
Én 15+4 hetes vagyok de nekem kb 2-3 hete kezdett el fájni.
Nem kenem semmivel, párom meg maszirozza esténként, és utána kicsivel jobb.
5/7 anonim válasza:
Már az ovulációtól kezdve fáj a derekam. Ma vagyok 7+5 és egyre jobban fáj. Sajnos én sem tudok vele semmit csinálni. Főleg éjjel rossz. Már próbálkoztam azzal, hogy körbepárnázom magam, csak azzal meg az a baj, hogy állandóan forgolódom éjjel.:(
6/7 anonim válasza:
Én 26 hetes vagyok,és nem rég nekem is nagyon fájt a hátam meg a derekam. Lefeküdtem hanyatt a földre, jól kinyújtóztam, kicsit felhúztam a lában és úgy feküdtem. Sokat javult ettől. Nekem attól szokott fájni, ha nem jó helyzetben fekszek, pl ha hanyatt. Erre is érdemes odafigyelni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem pár napja kezdődött.
2011. márc. 2. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!