Nagyon száraz a kézfejem, semmi nem jó. Nektek mi vált be?
Figyelt kérdés
Mióta terhes vagyok, nagyon százaz a kézfejem. Próbáltam már körömvirág krémet, niveát, himalaya krémet, neutrogenat, de egyik sem csinál semmit vele. Mit kenjek rá? Másnak is ennyire száraz várandósan?2020. márc. 17. 21:28
1/15 anonim válasza:
Vazelin. Vicc nélkül.
Illetve a dmben van egy nagyon zsíros babapopsi krém, én az ekcémámat szoktam rendbe rakni vele.
[link] olyan, mint ez, csak a baba szájában van a keze.. bocsi, nem tudom jobban leírni.. Ez a linkelt sokkal “vizesebb” nekem nem vált be. Illetve a kis sárga krémek közül is jó az, amelyik szél ellen is jó.
Vagy gyógyszertári “tejkrém”
Ezek mind pénztárca barát, de hatásos krémek..
Esetleg bepanthen sensiderm, vagy hasonló is jó lehet.
4/15 anonim válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni cremor aquosus nevű kenőcsöt, nem csak az segített.
5/15 anonim válasza:
Szia! Ugyanez volt/van velem, már a bőrgyógyász írt fel hidrokortizon tartalmú krémet ez segített egy kicsit, de ha elfelejtettem bekenni ugyanolyan rossz lett... Nagyon száraz volt , teljesen kisebesedett. Másfél hónapja szültem és sajnos ugyanez a helyzet... Pedig soha semmi baj nem volt a bőrömmel...
6/15 anonim válasza:
Shea vaj. Fiam ekcémájára is jó.
7/15 anonim válasza:
A kortizol csak tovább szárítja, vékonyítja a bőrt...
8/15 anonim válasza:
Disznózsírt kenj rá, vegyél fel egy kesztyűt, hagyd magadon legalább 1/2-1órát!
Naggggyon zsíííír! 😊
10/15 anonim válasza:
Gyakorló ekcémásként az a véleményem, hogy a zsíros neutrogena a legjobb, minden éjszaka kend be vastagon, nappalra meg egy normál kézkrém, az nekem változó, hogy, melyik jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!