Eddig nem pánikoltam, most se, de kezd bosszantani ez a helyzet, ami kialakulóban van. Mi lesz így a vizsgálatokkal?
Jelenleg azon stresszelek, hogy beengedik-e majd a szívhangot meghallgatni az első babánknál szerdán, vagy majd levideózom, de úgy meg nyilván nem olyan, mint élőben hallani először ilyet. Persze, tudom, hogy nem véletlenek a korlátozások, és igazából, ha tehetném be sem mennék, csak a nagyon fontos dolgok miatt, nehogy elkapjam ezt a csodát, de annyi helyre kell menni az első trimeszterben is már...
Ki mit gondol erről a helyzetről?
Megértelek, nagyon frusztráló lehet. Nekem anyukám jutott eszembe, aki a 80-as 90-es években volt terhes, és mondta, hogy a kórházban ahol járt, nem csináltak ultrahangot, szóval ő sem tudta mi zajlik pontosan benne. Tudom ez nem vígasztal, engem se vígasztalt, mikor kiderült, hogy Angliában csak 2 ultrahang van a 12. héten és a 20.-on.
Tudsz egyébként venni szívhang figyelőt nem tudom mikortól lehet használni, de érdemes utána olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!