Szerintetek tenyleg ennyire gaz a helyzet? Es nem az orvosok semmit nem mondanak hiaba kerdezek
23.heten az orvosom azt mondta megvan rovidulve a mehnyak es hogy ezert azonnal korhazba kell fekudni ..azt mondtak hoygha rosszabodik a helyzet akkor pecsre visznek es megmutenek , aztan nem rosszabbodott a helyzet szoval most itt fekszek 2hete es csak wcre mehetek ki mert egesz nap fekudnom kell
( ujjkupnyi puha kulso mehszaj, zart belso mehszaj, megrovidult cervix (cervixhossz:1.87cm))
Van fogadott orvosod?
Ha ő sem hajlandó rád szánni 10 percet, hogy tisztességesen elmagyarázza, mi történik veled, miért történik, és mi várható, akkor az nagyon gáz. Én a helyedben lehet, hogy megfenyegetném, hogy szülésre szántam neki X ezer forintot, de ha így viselkedik, egy vasat sem fog kapni.
Igen van orvosom es csak annyit mond hogy fekudjek semmi mast
Es en is ikres vagyok
Es mar a hajam tepem ,nem birom itt
Én a férjed helyében (ha a feleségem nem ellenzi nagyon erősen) azt tenném, amit már leírtam.
Egy egészséges ember, pláne férfi jobban ki tud állni ilyenkor a terhes nő érdekeiért.
Egyébként a magyar egészségügy legnagyobb fogyatékossága a betegtájékoztatás hiánya. És ez 95%-ban nem idő, hanem szemléletmód kérdése.
Ennyi idős terhesen ha a cervix kisebb, mint 2,2 cm, akkor a koraszülés esélye nagyobb mint 20 %. Ha kisebb, mint 1,5 cm, akkor pedig már 50 %-ot is meghaladja.
Neked közelebb van a 1,5-hez,mint a 2,2 centihez. Akkor szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!