Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen gyakran kell a bab&agra...

Milyen gyakran kell a babàt érezni?

Figyelt kérdés

26 hetes terhes vagyok,a babàmat érzem,bàr mostmàr csak enyhe rugàsokat ad,és azt is kevesebbet.

Baj van,vagy ez normàlis?

2008. nov. 21. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én 27 hetes vagyok, nekem nagyon aktív a baba, szerintem nincs egyforma baba, van amelyik sokat mozog, van amelyik nem. Sztem nem kell aggódnod, minden rendben! Jó babavárást.
2008. nov. 21. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ma biztos lusti egy kicsit. Ha már érezted ma délelőtt, akkor minden rendben. Nekem ilyenkor még volt, hogy csak estére jelentkezett be, most meg már azt mondom bárcsak egy picit aludna, mert szinte már fáj, amit művel néha egész nap. :)

35 hetes

2008. nov. 21. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Én is 27 hetes vagyok nekem nagyon izgága a babám.A párom csak néz mikor rúg.

Boldog Baba várást!

27 hetes pocis:))))))))))))))))))))))

2008. nov. 21. 11:40
 4/7 A kérdező kommentje:

Érezni érzem én,de màr nem ugy mint ezelött néhàny napja.

Most is rugott egyet,de nagyon gyengén.

Vagy lehet kööze,hogy megfàztam?

2008. nov. 21. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A megfázásnak is lehet köze hozzá, érezheti, hogy rossz a közérzeted. De ilyen napok nekem is voltak megfázás nélkül is.

Ha itt nem tudunk megnyugtatni, szaladj át a védőnődhöz. Ha ne a tiéd rendel, akkor is meghallgatják a kis szivét, és, ha a szívfrekvencia rendben, akkor csak lustizi. De én nyugodt lennék a helyedben. :)

2008. nov. 21. 11:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 26 hetes vagyok, igaz nem vagyok megfázva, de az én babácskám is enyhén rúg. Esténként már nem olyan aktív, mint szokott lenni. Éjszaka néha érzem, olyan mint egy kis cápa. Kinyomja a fejét és úszkál a hasamon. :D

Szerintem sokat alszik, mikor alszik akkor nő a baba. :)

Van nekik ilyen időszak, csak lustizik némelyik baba.

Mi sem vagyunk állandóan aktívak...

De ha úgy érzed mennj el a védőnőhöz.

Sok boldogságot!

2008. nov. 21. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem úgy kezdte hogy, erős volt szinte egész nap aztán hol reggel hol este volt erős aztán a nap nagy részében aluszékony és lusta.Egyszóval változó.Most az az új mániája, hogy reggel 4 és fél 5 között fúj ébresztőt, aztán mikor már jól felébresztett akkor visszaalszik és nap nagy részében lustizitk és gyengén egyet kettőt mozdul.Volt már olyan nekem is hogy elkezdtem aggódni hogy mi lehet vele de nekem van szívhangfigyelőm és olyankor meghallgatom rendben van e minden.
2008. nov. 21. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!