Milyen gyakran kell érezni a babát? 15 hét pár napos voltam, amikor először megmozdult, de nem érzem, hogy erősödnének a mozdulatai.
Persze, teljesen normális!
Ha jössz-mész akkor pl általában észre sem veszed, és a baba is hajlamosabb ilyenkor aludni.
Ha minden nap érzed, akkor már OK is, nagyon változó volt nálam is a mozgás erősség, és hogy mennyit mocorog. (35 hét tapasztalat elég? :))
Nyugi!
Én csak betöltött 18. hét után kezdtem éerzni, azóta minden nap, de még most is van, hogy egy nap csak kevesebbet, és vannak kifejezetten aktív napjai (pl.ma is:)
Még rengeteg helye van benne, tehát ő minden bizonnyal mocorog ezerrel, csak ha nem pont oldalt vagy elől van akkor semmit nem érzel belőle.
Még 28 hetesen is volt olyan, hogy az UH-n látszott, hogy mozog de én semmit nem éreztem belőle.
És olyan is van, hogy látom, hogy hullámzik a hasam de belülről nem is érzem.
38 hetes:)
Szia!
Az első terhességemnél én már 15 hetesen éreztem a határozott mozgásokat, és egyre erősebb lett.
Most a másodikat csak a 16. héten kezdtem érezni, és éppen hogy, aztán napokig semmi. Most a 18. hétben vagyok és talán csak most kezd el határozottan mozogni. Az apukája is csak tegnap érezte először.
Én is megijedtem, mert mindenhol azt olvastam, hogy a második babát hamarabb, és jobban lehet érezni.
Bár az esetemhez hozzá tartozik, hogy az első gyerkőc most is egy örökmozgó, és a hasamon kb 3-4 cm háj van, ez is felfoghatta a mozgást, és az is lehet hogy ő nyugodtabb gyerek lesz.
Ne aggódj, tuti, hogy minden rendben lesz!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!