Mik a breakdancenek az alap mozdulatai?
Figyelt kérdés
Azt szeretném hogy mit tegyek hogy már az alap szinten legyek szereném hogy valaki ugy írja le hogy Toprock: Footwork: freeze: power movies : ehez a kérdéshez inkább tapasztalt breakeseket kérném mert aki nem breakel az nem hiszem hogy értené hogy mit írtam de ha még is akkor előre is köszi2011. júl. 13. 11:52
1/4 A kérdező kommentje:
jaj majdnem elfelejtettem ha valaki valamit nemértene mert félre írtam vagy valami akkor csak szóljon
2011. júl. 13. 11:58
2/4 anonim válasza:
Toprock, footwork, ez a kettő nagyon alap ezeket kell először jól megtanulnod, ha megvan akkor jönnek a freezek mint pl 1 és 2 kezes freezek, haloback (tarkón megállás) valamint kézenállásból az 1kezes kitartások, emelett pedig a powermove-ok mint pl a derékcsavar, a helikopter és az olló, gondolom ilyesmire gondoltál... remélem tudtam segíteni
3/4 A kérdező kommentje:
hát nem erre gondoltam ezt már én is tudtam de azért látom hogy nagyon értesz hozá és azért köszönöm de konkrét move nevekre gondoltam mint pl.: baby freeze,kip up,swipe vagy ilyesmi
2011. júl. 20. 12:58
4/4 A kérdező kommentje:
jaj értem roszul írtam érthetetlenul és azt hogy toprock : meg footwork meg ilyenek ugy értettem hogy felsorolás toprock:salsa rock ,indian step stb
footwork:2 3 4 5 6 step
freezes:baby freeze air baby stb nah így értettem bocsi
2011. júl. 20. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!