24 hetesen mennyit mozog a baba? Milyen gyakran lehet érezni a kis pocaklakót? Néhány napja elég keveset érzem a babucit és aggódok hogy esetleg gond van a pociba...
Figyelt kérdés
2008. ápr. 9. 14:24
1/5 anonim válasza:
Ez nagyon váltózó.Van akinek aktív babája van, de van akinek lusta.Nekem aktív a baba még most is, de a 24.hét környékén nekem is volt hogy nem mozgott annyit mint előtte való nap. Azért ő még nagyon sokat pihen ám.És nagyon hamar el tud fáradni.Jó babó várást 39 hetes kismama
2/5 anonim válasza:
Nekem ilyen idősen elég keveset mocorgott,de ez nagyon változó. A lényeg,hogy minden nap érezd ,hogy mocorog. Biztos nincs semmi baj. Az időjárástól is lehet,hogy egy picit lustább.És persze attól,hogy nem érzed még nem jelenti azt,hogy nem is mozog.
Ne agggódj!
3/5 anonim válasza:
Nekem is változó, néha szinte egész nap érzem, néha meg csak keveset. Ha minden nap érzed legalább egy keveset, akkor nincs baj!
26 hetes kismami
4/5 anonim válasza:
nálam is így volt, egy-két napig aktív volt nagyon, aztán egy napig aludt, nem is éreztem, volt, h egyáltalán, dehát a nagy "munkában" ő is elfárad ám, ilyenkor pihen, mozog, csak olyan piciket, h nem lehet észrevenni, de ahogy telnek a hetek, hááát, hűha:)) most meg olyan mint a búgócsiga:)), néha majd fel borít, akkorát tud rúgni:))majd meglátod te is:)) addig is további kellemes babavárást:) 36 hetes kismami
5/5 anonim válasza:
Ilyen időben ne csodálkozz, nagyon frontos idő van, már hetek óta. A babák ezt nem szeretik, általában ilyenkor nyugodtabbak.
nekem is vannak napok, mikor meg sem áll, van amikor alig érzem.
A lényeg, hogy 24 óra alatt legalább 1X érezd, amúgy nincs baj:-)
De lassan mész uhra, az biztos megnyugtat majd.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!