Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetesen mennyit mozog a...

24 hetesen mennyit mozog a baba? Milyen gyakran lehet érezni a kis pocaklakót? Néhány napja elég keveset érzem a babucit és aggódok hogy esetleg gond van a pociba...

Figyelt kérdés
2008. ápr. 9. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon váltózó.Van akinek aktív babája van, de van akinek lusta.Nekem aktív a baba még most is, de a 24.hét környékén nekem is volt hogy nem mozgott annyit mint előtte való nap. Azért ő még nagyon sokat pihen ám.És nagyon hamar el tud fáradni.Jó babó várást 39 hetes kismama
2008. ápr. 9. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen idősen elég keveset mocorgott,de ez nagyon változó. A lényeg,hogy minden nap érezd ,hogy mocorog. Biztos nincs semmi baj. Az időjárástól is lehet,hogy egy picit lustább.És persze attól,hogy nem érzed még nem jelenti azt,hogy nem is mozog.

Ne agggódj!

2008. ápr. 9. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is változó, néha szinte egész nap érzem, néha meg csak keveset. Ha minden nap érzed legalább egy keveset, akkor nincs baj!

26 hetes kismami

2008. ápr. 9. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
nálam is így volt, egy-két napig aktív volt nagyon, aztán egy napig aludt, nem is éreztem, volt, h egyáltalán, dehát a nagy "munkában" ő is elfárad ám, ilyenkor pihen, mozog, csak olyan piciket, h nem lehet észrevenni, de ahogy telnek a hetek, hááát, hűha:)) most meg olyan mint a búgócsiga:)), néha majd fel borít, akkorát tud rúgni:))majd meglátod te is:)) addig is további kellemes babavárást:) 36 hetes kismami
2008. ápr. 9. 15:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Ilyen időben ne csodálkozz, nagyon frontos idő van, már hetek óta. A babák ezt nem szeretik, általában ilyenkor nyugodtabbak.

nekem is vannak napok, mikor meg sem áll, van amikor alig érzem.

A lényeg, hogy 24 óra alatt legalább 1X érezd, amúgy nincs baj:-)

De lassan mész uhra, az biztos megnyugtat majd.-)

2008. ápr. 9. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!