Csináljak tesztet, ha nem érzek semmit?
Figyelt kérdés
Kétszer voltam terhes, és 5x volt kémiai terhességem. Ha már elindult valami, mindig éreztem a hasamban (puffadás, 'megjön' érzés- ami nekem menses előtt soha sincs). Most nem érzek semmit sem, de a menses-em késik.
Ti csinálnátok tesztet annak ellenére is, hogy kb. esélytelennek éreznétek egy terhességet?
(Egyébként a legmegfelelőbb időben voltunk együtt.)
2020. márc. 13. 09:37
1/9 anonim válasza:
Szia, persze, csinálj. Én sem éreztem semmi különöset, amikor terhes lettem, és meg is maradt a terhesség.
2/9 anonim válasza:
Minden terhesség más. Ha késik, van esélye, csinálj tesztet.
3/9 anonim válasza:
Csinálnék
(nekem fel sem tűnt volna a terhesség, csak nem jött meg, gondoltam csinálok egy tesztet, bár vettem be esemény utánit, de mi van ha.. aztán a következő 'jel' már a magzatmozgás volt a 17. héten)
4/9 anonim válasza:
Miért érzed esélytelennek, ha jókor voltatok együtt? Én csinálnék tesztet mindenképpen.
5/9 anonim válasza:
Ha már késik, igen. Egyébként ennyi kémiai terhesség már biztos nem véletlen, ha még nem tetted, nézesd meg magad nincs-e hormonális vagy autoimmun oka.
6/9 anonim válasza:
Nekem is 5 kemiai terhessegem volt pusz egy mehen kivuli. Mi mar epp elkezdtuk a meddosegi kivizsgalast a ciklusom 3. napjan kelett volna vervetelre menni es tiszta ideg voltam hogy nekunk ez annyira nem akar osszejonni hogy meg a kivizsgalas is akadalyokba utkozik. Terhes voltam (vagyis vagyok, 10 hetes). Semmi elojele nem volt annyi hogy kesett, elotte a terjessegeknel mindenfele jelet eszrevettem magsmon
8/9 A kérdező kommentje:
Estére megjött.
2020. márc. 14. 16:57
9/9 anonim válasza:
:( sajnálom.
De majd következő hónapban!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!