Mult héten 2pozitiv tesztet csináltam, rá 2napra megjött időben ahogy szokott, kevesebb és csak 2-3napig tartott Azota legalább 4tesztet csináltam van amelyik negativ, másik halvány pozitiv. Az orvos semmit nem lát. Lehet ebből baba?
A HCG fokozatosan ütül ki a szervezetből. Ezért van az, hogy pl vetélés után, még egy rövid ideig pozitív a teszt. Azért volt még mensi után pozi teszted is, mert még nem ürült ki teljesen. Van ilyen, hogy tesztelsz pozit, aztán megjön, mert mégsem sikerült megtapadni. Ezért nem érdemes nemvárt előtt tesztelni. Most csak magadat idegesíted és szomorkodsz, hogy pedig ott volt. Ráadásul hiú ábrándokban ringatod magad. Lehet, hogy ez most kegyetlen, de nem vagy terhes sajnos.
Legközelebb csak akkor tesztelj, ha kimarad.
Drukkolok, hogy hamar összejöjjön.
Sajnálom, velem is hasonló történt.Késett 2 napot, megcsináltam a tesztet, pozitív lett, rá 3-4 napra barnázás, majd vérzés.Reméltem, hogy megmarad de nem maradt meg sajnos.Mondta akkor a doki, hogy csak megvastagodott nyálkahártyát lát, tehát úgy néz ki elvetéltem.Azt mondja sajnos a nők 90%-a elvetél egyszer életében csak sokan nem veszik észre mert csak késett menstruációnak gondolják.Sajnos ez van :(
(Így 3 terhességből van 2 gyerkőcöm, és most járok a 4. terhességnél a 17. héten)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!