3 napja késik a menstruációm, csináltam 3 db tesztet mind pozitív. Ma voltam dokinál aki uh. -n nem látott semmit csak hogy 10mm re megvan vastagodva a nyálkahártya, mert még korai a terhesség.2 hét múlva kell mennem kontrollra. Volt még valaki így?
Ja, sokan.
Előre is kérdezhettél volna, túl korán mentél.
Hogy láthatott volna bármit is??
Ha nem akarsz dolgozni akkor kiíratod magad egy hasmenéssel míg 6-7 hetesen meg nem találják az élő terhességet.
"Volt még valaki így?"
Igen,volt..Ugyanis senkinél sem lát semmit sem UHn a doki ennyi idős terhesen.
Én 1,5 hét késéssel mentem ultrahangra és akkor is csak petezsákot láttak! 2 hétre hívott vissza, akkor már volt szívhang!
Felesleges ilyen kránnorvoshoz menni! Amúgy a munkám miatt muszàj szöveg is tök felesleges, amíg a lepény nem alakul ki a téged érő külső hatások nincsenek hatással a babára!!!! Kivétel ez alól persze a radioaktiv sugárzás ilyenek. De az hogy te vegyszerekkel dolgozol.... ha csak nem azt eszed, iszod és szó szerint abban fürdesz ilyen korai szakaszban nem árt!
Amúgy meg ha majd a másodikat várod mi lesz a kufogás hogy megúszd a házimunkát és a család ellátását?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!