Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt másnak is olyan hogy a...

Volt másnak is olyan hogy a 9. hét végére enyhültek a tünetei?

Figyelt kérdés
Eddig ólmos fáradtág volt rajtam, sokat pisiltem és émelyegtem. Nem egyik napról a másikra de feltűnt, hogy már nem vagyok annyira fáradt, már csak ásítozok de ha nem fekszek le delutan akkor is felvagyok ejfelig. Az ejszakai 3 pisiles 1re csökkent viszont az émelygés maradt, mintha neha rosszabb is lenne mint eddig de hányni nem hányok. Szinte sehol nem olvastam olyat hogy a 9 het korul mar enyhulhetnek a tunetek

2020. márc. 12. 23:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
62%
Szerezz be egy szívhangfigyelőt. Én nagyon parás kismama voltam az első terhességnél. Most a másodiknál vettem egy szívhangfigyelőt és minden nap ráhallgatok. Teljesen megnyugtat, hogy hallom a szívhangot, és így már egyáltalán nem vagyok parás kismama. Én 10 hetesen hallottam vele elször.
2020. márc. 13. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!