Akinek pajzsmirigy alulműködése van, segített a gyógyszer, enyhültek a tünetei?
Ahogy az első is írja, az alulműködés még mindig jobb. Nekem néha begyullad a pajzsmirigyem és "túlpörög". Én jobban tolerálom az alulműködést. Ilyenkor az étkezésre kell jobban odafigyelni, és minden nap mozogni, még akkor is ha nem esik jól erőltetni magad.
Én 80 és 45kg között ingadoztam, és a pajzsmirigyem okozta. Azóta tudom hogy van gyógyszeres kezelés, és a táplálkozás, az életmód is sokat számít.
Barátnődnek a paleolit táplálkozást javaslom, keress rá neten! Amióta így élek, sokkal kevesebbszer gyullad be a pajzsmirigyem és nem is olyan intenzíven. Enyhültek a tüneteim és most már "csak" 50-60kg között változik a súlyom attól függően alul-vagy túlműködik éppen a pajzsmirigyem. Ez már azért elég stabil állapot az eddigiekhez képest, és javulok folyamatosan.
A paleolit étkezést napi 1,5-2 óra gyors tempójú gyaloglással kombináltam, hétvégente biciklizek, és zumbázni szoktam. A mozgás jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!