Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen teát vagy teakeveréket...

Milyen teát vagy teakeveréket ihatok székrekedés ellen?

Figyelt kérdés

Valamint érdekelne még hogy mi jó vizesedésre. Persze amirekt kismamáknak van.

Kösy

30 hetes kismama

2008. nov. 21. 08:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Én mályvateát szoktam inni,ha ilyen bajom van!patikában,gyógynövényboltba kapható!
2008. nov. 21. 08:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A vizesedésre a zöld teát olvastam enyhe vízhajtó hatása van a székrekedésre nálam a rostos őszibaracklé vált be mikor terhes voltam. Egy próbát megér szerintem.

2008. nov. 21. 08:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem székrekedésre szinte semmi nem vált be, főleg hogy vasat kell szednem..de a 36. héttől elkezdtem innia málnalevélteát, ami a vajúdást segíti hogy rövidebb legyen, na az bevált, de arra még sajna várnod kell..addig is rostos gyümölcslé és éhgyomorra..Vizesedésre pedig az a legjobb orvosság ha minél több folyadékot iszol! Én egyszer vizesedtem be mikor csak egy litert ittam egész nap, ha odafigyelek és megvan a 3 liter, semmi bajom..

üdv. 37 hetes kismama

2008. nov. 21. 08:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a löttyök nem jöttek be, semmi hatásuk nem volt, viszont a tamarin-lekvár szinte azonnal működésbe lépett és csak kétszer kellett azóta ennem 1-1 kiskanállal. Ezt a védőnőm javasolta székrekedés ellen, mondta, hogy kifejezetten kismamáknak és kisgyerekeknek való, nyugodtan lehet használni. Vizesedésre csak annyit hallottam, hogy sómentesen kell étkezni, sajna mást nem tudok.

Boldog babavárást! 37 hetes kismami

2008. nov. 21. 08:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem az elején volt székrekedésem, és akkor a gyógyszertárban Laevolac szirupot adtak. Nekem bevállt:-)
2008. nov. 21. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát a vizesedésre nem tudok mit írni és én teát se próbáltam,de Nekem székrekedésre a Hunyadi János Gyógyvíz vált be.700Ftba került a patikába 7dl van benne és bármi is van ráírva Nekünk kismamáknak 0,5dl azaz 2korty reggel éhgyomorra és kifejti a hatását!Ja és nem megy tőle a hasad csak beindítja a dolgokat így nem kell erőlködnöd!:)Sok sikert!
2008. nov. 21. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Jaj bocsi a Hunyadi vizes vagyok.NEM 700 HANEM 300FT VOLT!!!!
2008. nov. 21. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:
A Laevolac nekem is használt, meg a szenna tea (1 teáskanál fű 3 dl forró vízbe).
2008. nov. 21. 16:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Kösy a válaszokat segített!

Boldog babavárást, könnű szülést és sok boldogságot Nektek

2008. nov. 21. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!