Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez már vajon lehet egy nagyon...

Ez már vajon lehet egy nagyon halvány pozitív?

Figyelt kérdés
[link]
2020. febr. 25. 12:59
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha valóban ilyen gyakran pisiltel ma akkor erre a tesztre itt nem alapoznék még annyira, de nem tudom. Drukkolok tovább 😊
2020. febr. 27. 16:31
 32/42 A kérdező kommentje:
Kedves tőled a biztatás, tényleg sokat pisiltem, teszt előtt is maximum 45percet tudtam tartogatni (bocs a részletezésért) ,de ennek nemtudom mennyire van jelentősége nem várt napján egy korai terhességi teszttel. :/
2020. febr. 27. 16:35
 33/42 L..Eszter ***** válasza:
100%
Szia. Nem emlékszem az eredményre, de anno nekem is minden mensis tünet megvolt, még utánna is. Volt még gyenge vérzésem is. Az első 12 hetet emiatt fekve töltöttem. Kíváncsi vagyok hogy alakul! Szurkolók :)
2020. febr. 27. 18:14
 34/42 anonim ***** válasza:
En vagyok ski az erosodo tesztekrol kuldte a kepet. A 14 dpo reggeli tesztem (nemvart napjan) ugyan olyan halvany lett mint a 12 dpo el is keseredtem hogy ennyi volt, se nem nyugodtam 4 oran at visszatartott pisivel csinaltam egyet delutan is ez szerepel a kepen aztan megallapitottam hogy delutan mindig joval erosebb lesz a teszt ezt tobb felevel is eljatszottam
2020. febr. 27. 21:34
 35/42 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon biztatóak a szavaid, mindig sikerül egy kis lelket öntened belém, köszönöm szépen:) jelentkezem majd az eredményekkel! :):)
2020. febr. 27. 22:31
 36/42 A kérdező kommentje:

Most csináltam egy digitalis clearblue, hátha mást mutat. Igaz hogy csak 25-os, de délutáni pisiből negativ lett. Mensinek jele továbbra sincs, es biztosan 2 hete volt peteeresem, mivel ovu tesztet használtam:(

Ha nem történt megtermékenyülés, akkor már jönnie kellett volna a nem vártnak tegnap ,mindig pé. után 14 nappal jön meg. Nem igazán értem mi történik odabent:(

2020. febr. 28. 16:48
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem próbálod meg egy 10-es teszttel reggeli pisiből?
2020. febr. 28. 18:37
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha kemiai terhesseged volt az magyarazatot ad a halvany pozitiv predictorra, a keso mensire, es a negativ digitalis cb-ra. De egyenlore ne add fel amig nincs verzes van remeny, csinalj egy ujabb predictort ha van terhesseg azota mar erosodnie kell
2020. febr. 28. 19:13
 39/42 A kérdező kommentje:
Reggelente itthon volt párom, és én meglepit szerettem volna,igy hat délutánonként teszteltem. Van itthon még egy predictor, ha hétvégén nem jön meg,akkor megcsinálom. Énis kémiai terhességre gondolok,és nagyon rossz érzés hogy ismét nem maradt velünk a kis angyalka :(
2020. febr. 28. 20:16
 40/42 Edus. válasza:
Az én legelső tesztem is amikor megkellett volna jönnie nagyon halvány lett, amit alig lehetett látni. Rá egy hétre már intenzíven látszott. Gratulálok, szerintem pozitív!😊
2020. febr. 28. 23:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!