11/42 A kérdező kommentje:
Csütörtökre nem várom. Annyira izgulok, félek és boldog is vagyok!Kicsit fáradékonyabb vagyok,és többször megszédülök, ami ezelőtt nem volt jellemző. Remélem ezek már azok a "bizonyos" jelek egyikei..:)
2020. febr. 25. 13:23
12/42 A kérdező kommentje:
Szerintetek próbáljak meg egy másik tesztet? Valaki írta hogy ez a fajta mindig halványabb.
2020. febr. 25. 13:25
13/42 anonim válasza:
Szia
Szerintem ez jó teszt, nekem leugrott a nem várt után 1 nappal.
De még vehetsz egy Clear Blue digitálist, az kiirja az eredmény, bár elég draga
14/42 anonim válasza:
Nem várt előtt 3 nappal ugyanez a teszt dettó ugyanilyen halvány, de jól kivehető pozitív lett időn belül. Sajnos kémia terhességet mutatta ki és meg is jött mensi késés nélkül 😔 kívánom hogy veled ne így történjen, csak azért osztottam meg veled, hogy még nem szabad biztosra venned. Egyébként én is feltöltöttem ide az akkori tesztem és mindenki más is pozitívnak látta..
15/42 A kérdező kommentje:
Cseppet sem bízom el magam, persze ott van a kis ördög, és novemberben nekem is volt egy kémiai, tudom milyen érzés. Nekem akkor ennél halványabbak voltak a tesztjeim. Bár ez nem jelent semmit, most is előfordulhat sajnos:(
2020. febr. 25. 14:44
16/42 anonim válasza:
#14-gyel egyetértek. Pozitív, de azért várd meg, hogy megmarad-e egy hét múlva is.
17/42 L..Eszter válasza:
Szerintem pozitív! Az enyém is ilyen halvány volt. Persze naponta csináltam tesztet annyira bizonytalan és türelmetlen voltam én is... Tavaly márciusban. Idén december 24.-én megérkezett a kis babám.
18/42 A kérdező kommentje:
Kedves Eszter! Gratulálok a babához,és köszönöm a biztatást! Emlékszel esetleg hogy a 12.dpo-m neked milyen volt ?
2020. febr. 25. 18:24
19/42 anonim válasza:
ez pozitív az enyém is ilyen volt kb a 12 dpo környékén, amikor egy nappal később teljesen kiszáradt sokkal jobban látszott
20/42 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon szepen köszönöm kepeket,nagyon biztató, hogy neked is ugyanilyen halvany volt 12.dpon. Ha hazaérek ma, csinalok egyet, remélem nem csalódok majd, ugy félek:/
2020. febr. 26. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!