1/42 A kérdező kommentje:
Lemaradt,hogy 12.dpo, és tudom, nem az az igazán erős második csík, de élőben rózsaszín, és egy percen belül ott volt.
2020. febr. 25. 13:01
4/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Attól még nem merem elhinni,annyira korai,hogy bármi történhet:(
2020. febr. 25. 13:06
5/42 anonim válasza:
Ezt én is pozitívnak mondanám ☺️ Gratulalok 😊
7/42 A kérdező kommentje:
Nem túl halvány a második csík? 12.dpo-hoz képest?
Előző 2 napban is teszteltem, kicsit később és halványabban jelent meg a teszt csík,ez most ahhoz képest értékelhető teszt úgy szeretném ha velünk maradna! :)
2020. febr. 25. 13:14
9/42 anonim válasza:
Pozi! És szerintem nem túl halvány, tök jól látható. Nekem ez a teszt alapvetően mindig elég halvány volt, még akkor is amikor a másikodik csík más teszten majd leugrott ... Gratu!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!