Hüvelyfertőzésre kaptam kúpot és tegnap este mikor feltettem, szerintem elérte a méhszájamat, mert picit fájt, de tovább nem erőltettem és el is múlt. Ettől nem nyílhat ki a méhszáj ugye?
Figyelt kérdés
Ugy tudom "ütközésig" kell felrakni a kúpot.
Ma nap közbe bővebb folyásom lett talán az nem baj nem?
Lehet h primitívnek hangzik a kérdésem de inkább kérdezek mint agódjak.
18hetes kismama
2007. dec. 12. 15:14
1/4 anonim válasza:
Szia. Szerintem ettől nem nyilhat ki a méhszáj. Én nem használtam még ilyen kúpot, de arra gondolok, hogy a kúp felolvadt és az folyt ki, mert ugyebár "befelé" nem folyhat. De ez csak tipp
2/4 anonim válasza:
A méhszáj nem nyílik ki a kúptól, ne aggódj. Akkor szeretkezéskor is kinyílna... A bővebb folyás lehet a kúp hatása vagy a kúp maga. Jobbulást!
3/4 anonim válasza:
Nagyon jól csináltad, annyira zárt kis kuckóban van a babád, hogy akkor sem lenne ebből gond, ha kicsit nyitva lenne a méhszájad, ez persze későbbre vonatkozna, amikor már akár nyitva is lehetne kicsit. Ettől nem fog kinyílni. A kúp nem hat, ha nincs rendesen felrakva. Talán ütközésig nem, de jó mélyre kell helyezni. A folyás tutira a kúp, nekem is kellett használnom az első trimeszterben.
4/4 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz, ne izgulj.
A kupot valóban a legmagasabbra kell tenni, mert így hat! És az elolvad és az folyik ki, valószínü azt tapasztalod. Használj tisztasági betétet és ne csinálj hüvelyöblítést, ilyenkor nem szabad!!
Fura, hogy még nem találkoztatok kuppal, nekem sajna bőven juott belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!