Állandó rossz gondolatok a terhesség alatt?
Jelenthet valamit hogy igazabol mindennap eszembe jut nem e lesz beteg vagy koraszulott vagy barmi baja a magzatomnak?
Terhességemrol annyit kell tudni hogy 28 hetes vagyok jelenleg korhazban vagyok mert nem tokeletes a verkepem a vizeletemben is talaltak valami pozitivat.. a babara annyit mondtak nem jo a keringese es nem akkora de a keringese azt mondjak mar jo es a sulya kb 1220g azt neztem h ez 28hetesen megfelelo ..
Es erdekelne hogy lehet tenyleg van baja ha en ezekre tudok csak gondolni?
A hormonok is teszik, és a kórházi lét is..
Plusz az h anya leszel és normális h vannak aggodalmaid.
Viszont az elég fura, h nemtudod miért vagy kórházban. Én azért szeretem tudni mi bajom, ami kórházi megfigyelést igényel.
Korhazban azert vagyok még mert megfigyelnek meg neha irnak ki egy egy vizsgalatot ami mar eddig is volt
Valamint most dietat vezettek be a cukorterheles utani eredmenyem miatt
Ezzel még nem foglalkoztak igazan csak kiirták a dietat de gondolom majd lesz vervetel vagy vercukor meres
Ez az aggodas azert is lehet mert a parom szulei megmondtak ha baja lesz nekunk vegunk van es a parom is ugy van vele hogy bennem van a baba en rendelkezek az egeszsegevel ..
Lehet ezert is vagyok ilyen aggodos ..nemtudom
De koszonom a nyugtatast es a valaszokat mindenkinek
Mi van??? A párod és a családja téged tenne felelőssé, ha koraszülött lenne a baba? Ha drogoznál vagy folyamatosan matt részeg lennél terhesen.... de így hogy kórházban vagy? Agyrém. Készülj fel, hogy a gyereknevelés ilyen mentalitású családdal nem lesz fáklyás menet.
Milyen lett a cukorterhelésed? Ha a 120 perces 7,8 fölött van, akkor komoly diétát kell tartanod. Ott tényleg rajtad múlik, hogy lesz-e baja a babának.
Igen sajnos tudom h nehez lesz
5.4 volt ehgyomorra 7.2 terheles utan
Kaptam mára egy ultrahangot es aztan a heten lehet hazaengednek de a dietamrol nem esett szo
A 7,2 az figyelmeztetés értékű. Nekem 7,4 lett - amellett én tartottam a diétát és mértem minden étkezés után a cukromat 1 órával (annak 7 alatt kell lennie). A 33. héttől mondjuk így is inzulint kaptam, úgy hogy nem volt teljesen rossz a terhelésem. A fb-on a Terhességi cukorbetegség csoportban található infók, fájlok nagyon sokat tudnak segíteni. Nézd meg!
Kitartást! Kelleni fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!