Borzalmasan rossz a második terhességem. Ezt a hormonok okozzák?
1,5 éves a kislányom, az első terhességnél is voltak reggeli hányások, meg úgy az alap tünetek, de ez a második ez durva.
4.héten mikor két délután is elaludtam csináltam tesztet ami pozitív lett. Utána rohamosan jött a többi tünet. Extrém fáradtság, hányás(2x), egész napos émelygés, folyamatosan azt érzem hogy hányni fogok, öklendezem minden szagtól, kaja undor szédelgés. Olyan szinten nincs erőm hetek óta hogy minden nap egy küzdelem.
Tudom, hogy ez sajnos ezzel jár, de olyan rosszul érzem magam. Szedek vitamint, terhesvitamint, iszok vizet, probálnék egészséges dolgokat enni. Arról nem beszélve hogy szó szerint tiszta ragya lettem. Csúnyának érzem magam.
Mások is vannak hasonló cipőben? Kinek meddig tartott ez az időszak? Én 7,5 hetes vagyok.
Lányommal minden reggel hánytam de utána nem volt bajom, enni is bírtam, és minimálisan voltam fáradt.
De most szegény kislányommal aktív sétára, meg ilyen mozgás dolgokra nem bírok menni mert hulla vagyok a délelőtti főzés és takarítás után.
Mit tehetnék?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem az első volt ilyen nehéz.
17.hetig tartott utána "kivirultam"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!