Rossz májenzim érték?
Sziasztok!
Az érdekelnd , hogy valakinek a terhesség 10-14 hetes korától , volt -e rossz májenzim értéke?
2 hetente vesznek vért,de sajnos nem mondják , hogy mitől lehet, akinek már ilyen korán rossz volt , később okozott valami problémát?Terhesség elejétől Klexannal szúrom magam
Szia!!
Nekem is első vérvételen magas màjenzimeim voltak, mondta a doki próbáljak ne zsírosat enni és hagyjam el a Trimeszter vitamint mert sok nőnek attól magas a májenzime, diétáztam is vitamint is vàltottam 2 hèt múlva tökéletes lett a májenzimem ami azóta is jó!:)
Igen , utána olvastam az interneten csak a hellp szindrómát 20. Hét után szokták mondani , hogy kialakulhat, ezért kérdeztem , hogy esetleg korábban valakinek volt -e.
Én Femibiont szedek , nem tudom az esetleg okozhat-e ilyet, Te mit szedtél helyette?
2.válaszoló vagyok
Gravida Optimára váltottam ami bevàlt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!