Mikor éreztétek a babát, hogy nő a méhben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Gondolom elég buta kérdés... szóval 12+4hetes terhes vagyok. 8hetes korom óta utrot szedek 3x1et pici barnázásra. Múlthéten lett volna vizsgálat de sielni volt az orvosom így csak a héten megyek. Szóval a lényeg, hogy aggódom minden oké e. Tüneteim vannak ugyanúgy. Tapasztalatok az utroval mindenképp jol van a baba? Ha a hátamon fekszem kell éreznem és ha igen hol a méhemet? Nem akarom nyomkodni nyilván csak megnyugvást okozna ha érezném, hogy nőtt...
Bocsánat, hogy hosszú lett
És nagyon köszönöm, ha segítesz a válaszoddal!
2020. febr. 17. 09:33
1/8 A kérdező kommentje:
Talán érzem a még a medencecsontom alatt de erősen nem nyomom. Akkor ha nő, minden oké?
2020. febr. 17. 09:43
2/8 anonim válasza:
Nem buta kérdés. 15-16. héttől nő a baba 20-25. hétk örül sokat nől
3/8 anonim válasza:
Nézz rajzokat a neten, mikor mekkora és hol helyezkedik el, magzati méret táblázatok is vannak. Felesleges nyomogatni (és én nem is merném), hisz úgysem vagy orvos és nem fogsz ilyen pici (1-2 cm) különbséget érezni pláne az előző héthez képest, na meg a babát még körbeveszi a méh és tartozékai. Körübelül egyébként mostanában kezd kiemelkedni a medencéből, de csak 1-2-3 hét múlva fogod egyértelműen látni te a tükörben, az ismerőseid meg majd a 20. hét körül (alkattól függően).
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Ment a zöld kéz!
2020. febr. 17. 10:21
5/8 anonim válasza:
Szia! Miért nem használsz magzati szívhang hallgató készüléket? (dopplert). Én 11+1 hetes vagyok és már egy hete használom, megnyugszom, hogy hallom a pici szívét dobogni. Egyéb problémák miatt (most nem mennék bele) kérdésese volt, hogy egyáltalán megmarad e a baba, de hál istennek jól van, viszont mire újra megyek orvoshoz, addig bediliznél, kell a lelkemnek a megnyugvás.
6/8 anonim válasza:
24-25hetesen majd 30-31 hetesen voltak látványos , vagy ugrások!
36hkm
7/8 anonim válasza:
Én is a magzati szívhanghallgatót javaslom. Kicsit komplikált volt a terhességem az elején, kb. 10 hetes kortól hallom az ikreimet, most vagyok a 14. héten és minden nap rájuk hallgatok. Nagyon megnyugtató hallani őket.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Lehet beszerzek egyet!
2020. febr. 17. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!