Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor ereztetek a masoik...

Ti mikor ereztetek a masoik babat?

Figyelt kérdés

Az elsonel kb 17 hetes lehettem amikor elsonek ereztem most kivancsi vagyok hogy a masodikat mikor fogom.. ti hamarabb ereztetek? Vagy esetleg kesobb? Mennyi idosek voltatok/vagytok?

5hkm

2020. febr. 1. 18:43
 1/8 A kérdező kommentje:
Elnezest a kerdes kiirasi hibaert meg bolondult a telefonom xD
2020. febr. 1. 18:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Elsőt 16 hetesen egyértelműen, hátsó fali placentával

Másodikat 18 hetesen kezdtem vmit érezni, melső falival.

Gyereke is válogatja, mert a fiam az utolsó pillanatig nem volt ilyen vadorzó mint a testvére már most 22. héten.

2020. febr. 1. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

17. héten

A kornak mi köze hozzá?

2020. febr. 1. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:

18 héten az elsőt másnapra már a csaladtagok is érezték.

Másodikat már 15 hetesen de mivel mellső fali így a férjem csak 21-22 hetesen érezte először.

23 hkm

2020. febr. 1. 19:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Az elsőt a 17.héten,de nagyon finoman, apró bunorékokat éreztem. Most vagyok a másodikkal 17 hetes, őt is most kezdtem el érezni pár napja, de erősebben, mint anno a bátyját.
2020. febr. 1. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Elsőt 19 hetesen mellső fali méhlepénnyel, a másodikat már 15 hetesen, vele hátsó fali volt a placenta.
2020. febr. 1. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Az elsőt 14, a kicsiket 13 hetesen kezdtem érezni. Kívülről mindegyik a 18. hét környékén volt érezhető/látható. 😊
2020. febr. 1. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Az elsot 18 hetesen, a masodikat 15 hetesen.

De a harmadikat csak 19 hetesen. Szoval nem feltetlenul erzi az ember hamarabb attol, hogy tobbedik terhesseg.

2020. febr. 2. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!