Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy érzitek, éreztétek...

Hogy érzitek, éreztétek magatok a 32héttől?

Figyelt kérdés
Én most vagyok 32hetes érdekelne ki,hogy volt ilyenkor vagy ez után.Én fáradékony vagyok már nehezen megy minden.Néha érzem,hogy feszült vagyok.Volt valaki így?Vérnyomásotok emelkedett? Van rá esély ,h.a végefelé nagyon megemelkedik?Mikor kezdődik a vizesedés? Vagy ez is mindenkinél más?köszi
2020. jan. 1. 19:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 34.héttől terhes a terhesség. Egész nap halál fáradt vagyok, de mire rendbe teszem az első gyerekem és elalszik kipattan a szemem és hajnalok hajnalán fent vagyok. Nagy nehezen elalszok utána jön a gyomorégés, jósló és kezdjük a napot. Káosz. Vizesedek is, de a vernyomásom tökéletes. Sztem ez ilyenkor már teljesen normális. Nem sok van már :)
2020. jan. 1. 19:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sokkal jobban vagyok most, a 38. héten, mint például a huszadikon. Néha felszalad a pulzusom, de összességében sokkal jobban érzem magam.

A vizesedés nálam 2 hete kezdődött a kezeimen, főleg éjjel. 1-2 ujjamon az ízület nem az igazi 😀

Szerintem ahány ember, annyiféle tapasztalat.

2020. jan. 1. 19:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkodtam, vajon én írtam-e az első választ :D stimmel. Ugyanez.
2020. jan. 1. 19:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek!Meg ami nekem új,h.nagyon sokat mocorog.Néha elgondolkodom jókedvébe vagy valami nem tetszik neki😁
2020. jan. 1. 19:49
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem többet mozog, hanem jobban érzed.
2020. jan. 1. 20:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokkal feszültebb, fáradtabb voltam a 30 hetekben mint mondjuk a vége felé.

Munka mellett nekem gond volt a vérnyomásommal, de terhesség alatt mindig tökéletes volt, sőt meg alacsony is. Igaz hamar elmentem betegállományba.

2020. jan. 1. 20:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

40 hétre szültem.

Kb 39 héttől vizesedtem durván, kB 37 hét után lett nehéz a terhesség. Bár ugyanúgy csináltam mindent rohadt hamar elfáradtam 😅

Mire kiporszivoztam a 60 mm lakást 10x leultem.

De Ig szép a terhesség 😊

Gyors és könnyű szülést neked

2020. jan. 1. 20:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

1. terhesség semmi extra nem volt.

Első striák megjelentek sajnos

2. Terhesség..

EGyre nehezebben mozgok, a baba is nagyobb, a hasam akkora, mint elsőre szülés előtti napokban volt.

Gond a téli ruházat.

Hiába elsőre nyár volt,csak a végén vizesedtem.

Most màr a csizmám nem jön fel.. gyűrűk sem.

Feszkósabb is vagyok..

Nehezebb, mert a nagy is kicsi.. sokat kell emelni.. dacos..

Viszont repül az idő, tartok a 2 gyerekes léttől még

2020. jan. 1. 20:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

31+1, 3. baba.

Én nagyon feszült vagyok, pihenés alig van.

Minimálisan vizesedek. Mindenen aggódom.

2020. jan. 1. 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
33+1 hetes vagyok, ugyanúgy próbálok mindent csinálni, de kevesebbet sikerül és hamarabb elfáradok. Gyakran vagyok álmos és fáradékony, de mindig felkelek hajnalok hajnalán úgy is, hogy hulla vagyok.. Vizesedést még nem tapasztaltam, gyakran van melegem és néha nehezebb a levegővétel. Már nincs sok hátra. :) Sajnos 4 hét múlva úgy néz ki be kell feküdnöm.. Alig várom, hogy túl legyek rajta és a kezemben tarthassam a kicsikémet.
2020. jan. 1. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!