Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második babát mikor éreztétek,...

Második babát mikor éreztétek, akinek hátsó fali lepényen tapadt? (Rúgást)

Figyelt kérdés
2019. dec. 27. 22:20
 1/8 A kérdező kommentje:
Én az első babámat is viszonylag későn éreztem, de ő hátsó falon tapadt meg.
2019. dec. 27. 22:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Kérdéshez rosszul írtam, mellső falira értettem. :)
2019. dec. 27. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Hátsó falival lehet hamarabb érezni

1. Nekem mellsôfali volt

19. Héten

2. is.. de magasan tapadt, fundusig "mászott"

11+5 valamit..

13+3-nál a férjem is érezte kézzel...

Egyedül a mellsőfali lepény hátráltat a tapadás szempontja szerint..

Egyébként sok dolog befolyásolja..

Mennyire mozgékony, mekkora

Merre rúg, milyen a hasfal maga

2019. dec. 27. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igen, tudom, hogy hátsóval lehet hamarabb. :) Az első babàm hátsó volt, de őt is csak 19 hetesen éreztem határozottan, hogy rúgott, előtte csak annyit, hogy kinyomta magát.:)
2019. dec. 27. 22:32
 5/8 anonim ***** válasza:
41%

3!

Te max bélmozgást éreztél olyan korán. (11-13 hét???) Akkor még elég gyenge kis mozgásuk van, ahhoz hogy érezzük. :)

Kb 16. Héttől lehet.

2019. dec. 27. 23:33
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Hátsó fali lepénnyel 1. babát 14 hetesen éreztem, kívülről 18 hetesen látszott és érződött. 2-3-4. babákat 13 hetesen éreztem és ugyanúgy a 18. héten láttuk és érezte a férjem is.
2019. dec. 28. 02:37
 7/8 anonim ***** válasza:

1. baba hátsó fali lepény. 16-17 hetesen bizonytalankodtam, 18 hetesen egyértelműbb mozgást éreztem

2. baba mellső fali lepény. 16-19 hetesen bizonytalanul, 20 hetes kortól egyértelműbben éreztem. A bal oldalamon ekkor se éreztem mozgást, mindig a jobb oldalamon. Aztán kiderült a lepény a méhem bal oldalán van inkább. 20 hetes kortól is nagyon enyhe mozgás félét éreztem, mikor jobb oldalt egyértelműeket. Szóval tényleg sokat számít a méhlepény.

2019. dec. 28. 07:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Hátsó fali, mélyen tapadó lepénnyel csak a 20. héten éreztem.
2019. dec. 28. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!