Amikor legelőször éreztétek a babát mozogni, hogy teltek a rákövetkező napok/hetek?
Figyelt kérdés
En ereztem ugy egy hetig, azota par napja semmi :/2019. dec. 29. 12:23
1/5 anonim válasza:
Első, harmadik és negyedik babát egyből rendszeresen éreztem, minden nap onnantól, hogy először felfigyeltem rájuk. A második 1 hétig bejelentkezett minden nap, aztán elbújt 2 hétre és utána lett teljesen rendszeresen érezhető a mozgása.
2/5 anonim válasza:
Nagyon nehezen azonosítottam. Volt, hogy utána sokáig semmi.
Hány hetes vagy? Semmi okod nincs szerintem az aggodalomra. Pici még az a baba.
3/5 anonim válasza:
Igazából nem aggódtam, úgy voltam vele hogy akkor még sok a hely neki. Mellsőfali a lepény is, tehát mozogni attól mozoghat hogy nem érzem. A férjemmel vettünk szívhang hallgató készüléket mivel nálunk a terhesség elején volt vérzés így engem ez megnyugtatott, ha fájt a hasam rá hallgattam, ha nem éreztem aznap rá hallgattam és eltelt durván 2-3 hét és ott már azért napi rendszerességgel éreztem 1x-2x. Most pedig a 30.hét közepe felé meg szinte egésznap jár keze és lába.
4/5 anonim válasza:
Szerencsére pont úgy voltam, ahogy anyukám velem, így mielőtt megmozdult tudtam, hogy mire számítsak, így kevesebbet idegeskedtem:D
16. heten éreztem először, utána minden nap, ha háton feküdtem. Majd több mint egy hétig semmi.. Idegesítő, de próbálj megnyugodni.
Ami nekem ilyenkor segített, az a szívhangfigyelő. Rendelj egyet :)
5/5 anonim válasza:
Második babákat várom, 17 hetes vagyok és semmi. Igaz mellső fali a lepényem és arccal a gerincem felé fekszik a babó (uh-k szerint). Szívhangfigyelőm nekem is van. Rá is szoktam hallgatni, azon hallatszik (bezajosodik a gép) ha nagyot mozdul, de még akkor se érzem. Meg van, hogy megszökik előle és még azt se érzem. A fiamat ennyi idősen nem hogy én de már a férjem is érezte, ha hanyatt feküdtem látszottak a pici rezgések a hasamon. Már nagyon várom, hogy végre legyen vmi, mert egyébként az uh-kon meg kis ficánka, mindig küzdenek vele, hogy le tudják mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!