Kinél milyen tünet jelentkezett legelőször a terhesség alatt?
Én először csak nagyon fáradt voltam, aztán a 7 héttől kezdtem nem kívánni italokat/ételek és esténként volt egy kis émelygés. Már azt hittem, hogy megúszom ennyivel, de a 11 héten elkezdtem hányni és szédülni és ez azóta is tart.
(14 hetes vagyok)
Nekem legelőször az hogy késett a menstruaciom és a melleim iszonyatosan fajtak és nőttek és néha görcsoltem is mintha meg akarna jönni
Ez volt kb 6. Héttől
A hányinger az olyan 10. Hét körül jelentkezett nálam ( de ezek mindnekinek más ) és kb a 12.-13. Hétig nekem volt rosszullét
A gyakori vizelési inger nekem a 14. Héttől kezdődött
A reggeli rosszullét ellen sajnos nem sok mindent tudsz tenni bár ha beírod netre elég sok dolgot ír mik segíthetnek kávé vagy egy kevés cola de nem sok gyömbér meg ilyesmi én személy szerint egyiket sem próbáltam de egy próbát meg ér 😊 hanyadik hétben vagy ?
Ha hiszed ha nem nem volt tunet :D
Csak 2 honapja nemjogt meg.( nalam normal kb 4 havonta 1x vanbene menzeszem)
Csak 3x almodtam arrol h megszultem a babamat es milyen boldog voltam :)
Ezek utan teszteltem es 2 halvany csik.
5 hetes voltam. Nem jelent meg szivhang egeszen a `11' hetig. Ures volt, a pzs 22 mmes volt elindult a verzes a kiirt mutet elott 3 nappal azonnali Missed AB-m volt majus 24-en :(
De inkabb most veteljek mint 20+ hetesen vagy beteg babat szuljek.
Bocsi ezert de gondoltam leirom.
Neked boldog babavarast es konnyu szulest! 😊😊😊😊
6os vagyok meg bocsi lemaradt.
Ami tunet volt igy.visszagondolva hogy aludtam volna egesz nap :D
Ha jól emlékszem, a legelső az a mellerzekenyseg volt, illetve puffadtam. A 6. Hét környékén volt néhány nap,amikor emelyegtem, egyfolytában ennek kellett, hogy jobb legyen, de hányinger, hányás egyszer sem volt. Nagyon szerencsés vagyok.
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!