Hogy érzitek, éreztétek magatok a 32héttől?
Figyelt kérdés
Én most vagyok 32hetes érdekelne ki,hogy volt ilyenkor vagy ez után.Én fáradékony vagyok már nehezen megy minden.Néha érzem,hogy feszült vagyok.Volt valaki így?Vérnyomásotok emelkedett? Van rá esély ,h.a végefelé nagyon megemelkedik?Mikor kezdődik a vizesedés? Vagy ez is mindenkinél más?köszi2020. jan. 1. 19:23
11/13 anonim válasza:
29.hét, első baba.
Napok óta nagyon fáradékony vagyok. Ujjaim kezdenek vizesedni. Vérnyomás rendben, csak a pulzusom szokott magas lenni. Kezd vissza térni a szemérem csont fájdalom. Éjjel a gyomorsav és a nehéz légzés. Szóval kezd teher lenni a terhesség, de édes teher 😊
12/13 khniki válasza:
Brutál nagy és nehéz volt a hasam. Attól is elfáradtam, ha a fürdőszobáig kellett elmásznom. Kb csak 1 helyen maradtam meg az egész lakásban: félig ülve a kanapé egyik sarkában. Nappal is aludtam 1-2 órát. Éjjel 10-11-et.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kismamik a tapasztalatokat.Igen ugyan így vagyok ,néha már azt érzem hisztizek pedig alapból nagyon nem jellemző rám.Alvás nálam borzalom éjjel alig,reggel pótlom egész nap hulla vagyok.Én most érzem igazán,hogy nehéz minden még a mozgás is.Kitartás ,baba meglesz mindent elfelejtünk gondolom :)
2020. jan. 2. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!