21 hetesen ti mennyire éreztétek a babátokat?
Figyelt kérdés
Nem szoktam mindennap érezni és ha érzem is akkor csak pár mozgást szóval nem hosszan. Normális így?2020. jan. 23. 14:01
1/6 anonim válasza:
Én 16. héttől éreztem lepkézést. Ez a 22. héten erősödött fel egyértelmű babarúgásra, meg is lepett az az érzés. Azóta érzem rendesen, de sokat alszik, szóval van, hogy órákig semmit. Utána beindul szépen. 23 hkm
2/6 anonim válasza:
Finom mozgást érzek néha, nem állandóan és nem is erőteljes rúgásokat. Nekem elöl van a lepény.
21+6
3/6 anonim válasza:
Hátsó fali lepénnyel én ilyenkor már sokszor éreztem őket, látszott kívülről is. De én korán felfigyeltem rájuk, 14 hetesen az elsőt is éreztem már. 😊
4/6 anonim válasza:
A másodikra emlékszem, hogy ekkor már kívülről is lehetett látni a mozgást. Az elsőnél ez 1-2 héttel később jött el, de erős volt már ő is. Viszont én eleve nagyon korán éreztem mind a kettőt.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem is a has felőli oldalon tapadt meg és most néztem csak utána, hogy ez esetben később lehet érezni a babát, tehát akkor ezért nem érzem annyira még.
2020. jan. 24. 10:04
6/6 anonim válasza:
Nekem is mellso fali a lepény. En először 16+6 naposan ereztem egy mozdulatot, de annyira határozott volt, hogy azonnal tudtam, ez ő. Onnantol nem minden nap éreztem, aztan erősödött, főleg esténként ha lefeküdtem es nyugiban voltam, de nagyon sokáig csak nagyon gyengen ereztem. Most vagyok 22 hetes, mar kb 2 hete intenzíven érzem, este (ejjel) nagyon, mar nas is érzi es ha nagyon figyelem es elkapom, egy egy mozdulatnal rezgest latni a hasamon. Egyebkent en vekony testalkatú vagyok, lehet ezért erősebb. De mar egesz nap erzem, ülve allva fekve, mindenhogy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!