Ti mit éreztetek anyukák/kismamák mikor először megláttátok a 'Babátokat' ultrahangon?
kb a popóját mutatta, mert háttal feküdt és olyan érzésem volt, hogy "meglestük" a popóját és nem is tudja, hogy kukkoljuk :), nagy békésen alszik, olyan cukor.
a következőnél oldalt feküdt, ott meg azt néztük, hogy kalimpál a kezeivel, kisebb csoda volt, hogy tényleg egy kisember van bennem és mozog meg minden :)
kb olyan 14 hetes korában kezdtem hozzá beszélni úgy magamban, nem hangosan, ill ha senki nem hallotta, néha szóltam hozzá. főleg amikor stresszt ért, nyugtattam, hogy minden rendben lesz, nem kell megijedni, van, hogy anya ideges, stb, vagy amikor nyílt a méhszáj, mondtam neki, hogy maradjon még, nőjjön szépre nagyra, és jóval később készítettem a szülésre, hogy nemsokára találkozunk, milyen jó lesz, menni fog, megcsináljuk, meg stb
Mi nagyon régóta vártuk már őt és első alkalommal mentem akkor voltam majdnem 7 hetes terhes és a szívhangját is lehetett hallani. Nekem olyan hihetetlennek tűnt és egyben olyan jó érzés volt hallani és legnagyobb hangsúly azon volt hogy ő az ENYÉM!
33+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!