Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet szülés jele? 38+1

Lehet szülés jele? 38+1

Figyelt kérdés

Sokat keményedik a hasam van hogy 10 percenként van hogy 5 percenként és alig akar kimenni... Derekam is fáj olyankor

És alhasam is fáj

Ezek jóslók?

2020. febr. 15. 20:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha rendszertelen, zuhanyozásra múlik akkor jósló.
2020. febr. 15. 20:58
 2/14 A kérdező kommentje:
Kipróbálom köszi
2020. febr. 15. 21:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha elmúlik akkor jósló. Ha nem, akkor már lehetnek kezdődő fajasok. En sokáig vajudtam, azt tudom mondani, ha már fajas közben szükséged van a legzogyakorlatra, hogy könnyebben elviseld, az már nem jósló lesz.
2020. febr. 15. 22:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt nekem is, egész nap 5-10 percenként keményedett és menstruációs jellegű fájdalom kísérte. Felhivtam a dokit, mondtam neki hogy mi a helyzet, azt mondta, hogy ha közben főztem hajat mostam tettem vettem (mint ahogyan említettem neki) és menstruációs fájdalomhoz hasonlítom akkor ez még nem az... Fe másnap ugyis Nst-re megyek ha addig nem erősödik megvizsgál.. Délután 6kor elmúlt, másnap a vizsgálaton kiderült hogy már feszül a burok es 3,5 ujjnyira nyitva a méhszáj (már korábban elkezdett nyílni de csak 1.5 ujjnyi volt a 36.heten) úgyhogy nem mer hazaengedni... Aznap burkot repesztett háromnegyed 12kor,13:05re pedig már meg is született a kislányunk
2020. febr. 16. 01:51
 5/14 A kérdező kommentje:

Az igen

Nemrég észleltem a wc papiron rozsaszin folyást

Ez nyákdugó? Azonnal menni kéne be?

2020. febr. 16. 08:21
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a biztonság kedvéért menj be, megvizsgálnak.

Nekem nagy mennyiségű élénkpiros, darabos vérzéssel indult a szülés, azt mondták tágulási vérzés, de nagyon megijedtem.

Lehet most is erről van szó :)

2020. febr. 16. 08:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha folyás jellegű akkor az nem a nyákdugo, inkább tagulasos vérzés

A nyákdugo inkább kocsonyás zselés

2020. febr. 16. 09:35
 8/14 A kérdező kommentje:

Folyás jellegű volt

De már kezd görcsölgetni a hasam alja

És a derekam is fáj de nem nagyon

Egy picit meg Varok számolom hany percesek

2020. febr. 16. 11:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a vérzéssel együtt már bemehetnél, inkább vizsgáljanak meg. Gyanús, h tágulásos vérzés, pláne, hogy fájdogál a hasad is.

36 hkm

2020. febr. 16. 12:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Majd írj miujsag
2020. febr. 16. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!