Van itt olyan akinek méhsüllyedése vagy mellső fali süllyedése lett szülés utàn? Mi lett vele?
A legokosabb, ha elkezdesz minél elöbb intimtornát végezni (Kriston Andrea könyve megvehetö a neten is, meg DVD-ként is kapható). Nekem elég komoly volt, az orvos azt mondta, hogy fél évet még ad, de ha nem lesz jelentös változás, akkor mütét.
Utána olvastam, hogy a z ilyen mütét szintén komoly problémákat okoz, ezért ezt mindenképpen el akartam kerülni.
Andrea könyve segítségével annyit javult fél év alatt, hogy gyakorlatilag nem okozott többé semmiféle tünetet és az orvos is meg volt lepödve a javuláson.
SZóval neked is javaslom, nagyon megéri.
Pár hónap alatt sokkal jobb lesz.
Egyébként a mindennapokban nem zavaró. Tampont nem tudok használni és nem szép.
Köszönöm. Nincs idegentest érzésetek?
Az intim tornát már elkezdtem és csinálom minden nap.
" Én nem intim tornáztam, nem kezdtem semmit a helyzettel. Együtt tudok élni vele."
Ezzel csak annyi a gond, hogy idövel egyre rosszabb lesz és amikor a méhed kicsúszik a hüvelyeden keresztül, akkor sürgösségi mütét kell, hoyg eltávolítsák a méhet!
Az intimtorna nagyon sokat tud javítani, nekem kezdetben állandóan az az érzésem volt, mindha egy tampon lenne félig a hüvelynyílásban, ez kb egy év alatt teljesen megszünt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!