1/10 anonim válasza:
NST-n mit mondtak? Folyamatosan a fájások!? Utolsó hetekben már bármikor beindulhat.
2/10 anonim válasza:
Amit mondtak.
Én már vajúdtam javában, mikor a doki közölte, hogy ez nem szülés az nst alapján. Fél óra múlva megvolt a baba.
Orvosi pecséttel, mindennel kirakva...
3/10 A kérdező kommentje:
Azt mondták nem hisszik ebből lenne valami .
2020. jan. 29. 11:35
4/10 anonim válasza:
Nekem a szülés alatt ugyanolyan nst-m volt mint előtte napokkal
Főorvos azt mondta semmi jelentősége
A babA szívhangjának ellenőrzésére alkalmas a gép
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem 2 hétig volt hasonló. 41. hétben szültem.
7/10 anonim válasza:
Nekem nst-n a keményedésre mutatott 60-as fájást, amit nem éreztem, csak kellemetlen volt. Amikor már vajúdtam akkor még nem mutatott semmit, pedig az már nem volt kellemes érzés.
8/10 anonim válasza:
Jóslófájások.
Bármi lehet. De jóslófájások nélkül is bármi lehet. Nincs nagy jelentősége.
9/10 anonim válasza:
Nekem az ilyenre azt mondták, hogy kierősödik ez, még aznap visszamegyek szülni. Nem mentem. Viszont másfél hétre rá, a tök lapos nst után pár órára elfolyt a magzatvíz.
10/10 anonim válasza:
Az enyém kb pont így nézett ki. Nst-ről már a szülőszobára mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!