P3-as eredmény, atypusos laphámsejtek, HPV gyanú 9 hetesen. Szülés után esetleg méhszájplasztika. Addig mi lesz velem? Ha rosszabbodik?
Szia!
Hát segíteni én sem tudok sajnos, csak látom, hogy nem tudott válaszolni Neked senki...
Ez nem hangzik vmi jól :-(
A nőgyógyász mit mond? Nem tudom merre laksz, de esetleg érdemes lenne elmenni vmi jobb dokihoz, aki ért ehhez, nem a sima nőgyógyihoz...vagy talán genetikára???
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Szia! Érdemben én sem tudok neked írni, csak azt tudom tanácsolni, hogy menj el még egy (vagy akár több) orvoshoz! Valaki biztos tud neked szakszerű javaslatot mondani. Ja még vmi: egyszer olvastam itt, hogy valakinek p3 lett a citológiája, utána kellett megint mennie, és akkor már p2-es lett.
Kívánom, hogy minden rendben legyen!
szia! erősitsd az immunrendszered,szedj terhes vitamint, c vitamint,és 1-2 hónap mulva kérd ujra a vizsgálatot! gondolom megvizsgált rendesen és nem talált semmi rendelenest!
nyugi nem lesz semmi baj,lehet csak legyengült az immunrendszered és amiatt van!
Olvasd el a belinkelt oldal kérdéseit-válaszait, sokban találsz olyat, ami talán egy kicsit megnyugtató számodra.
Igaz, nem találtam olyan esetet, ahol a hozzád hasonló leletek terhesség alatt derültek volna ki, de azt írja a válaszoló doki, hogy a tünetek még csak a tényleges rák "előszobája", és akár 10 évig is tarthat az invazív rák kialakulása. Úgyhogy nyugodj meg, élvezd ki a terhességed, és akár a következő(ket) is, a rendszeres kontroll pedig megakadályozza, hogy kialakulhasson a rák. És még az is lehet, hogy csak gyulladás okozza a tüneteidet, nem konkrétan a HPV. Hallgass a dokidra, szedd az immunerősítőt! Minden jót kívánok :)
Szia!
Nekem is volt p3 a citológia,nekem lefagyasztotta a méhszájsebet,de ezt terhesség alatt nem lehet!Viszont szerintem folyamatos megfigyelés melett elég lesz megcsinálni a Fagyasztást,vagy esetleg a plasztikát szülés után,az is lehet rögtön!
De szerintem is keress fel másik orvost is csak konzultálni!
Nekem ez 2007 októberben volt és mikor egy év múlva mondtam a dokimnak szeretnék babát,mondta ne essek kétségbe ha nem sikerül rögtön!Végül tavaly februárban döntöttünk a próbálkozás melett,márciusban terhes lettemés 5 hós a kislányunk!Minden leletem rendben!
Fel a fejjel!Sűrű rákszűrés( a terhességet a vizsgálat nem befolyásolja)és próbálj megnyugodni és boldogan várni és figyelni a kis életet a pocidban!
Minden jót Nektek!
Nekem is volt a terhesség alatt P3-som.
14 hetesen volt egy műtét az István kórházban,kimetszették a méhszájsebet.
Dr. Pálfalvi László csinálta a műtétet,csak ajánlani tudom.
Minden rendben ment,nagyon profi orvos és nővércsoport vett körül,akkor már nem féltem.
Mára majdnem 2 éves a fiam,makk egészséges,ha van kérdésed,írj privit!
Szia!
Az első vagyok, nagyon örülök, hogy ennyien írtak, és ilyen jó híreket, remélem meg tudtál kicsit nyugodni...
Minden jó, és sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!