Használtok szoptatós teát? Kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
2020. febr. 13. 16:14
1/9 anonim válasza:
Nem
Sok-sok folyadék
Sok-sok baba általi stimulálás vált be
2/9 anonim válasza:
Semmi ilyesemit.
Napi 3 liter víz, tartalmas és rendszeres étkezés, a lehető legtöbb pihenés (minden percet ki kell használni, amit csak lehet), és igény szerinti szoptatás. Nekem ez volt a tökéletes recept.
3/9 anonim válasza:
Én sem. Rengeteget ittam! Szoptatás közben is folyton szomjas voltam. Napi 3 liter víz és mellé még sok gyümölcslé. Minden nap ettem levest, és próbáltam rendszeresen, normálisan étkezni.
Sokat pihentem, amikor csak tehettem, aludtam én is a babával.
Sok tejem volt.
4/9 anonim válasza:
Több félét is kipróbáltam, de egyitől sem lett több tejem, sőt viszonylag hamar el is apadt. Pedig rengeteget ittam (mellette más folyadékot is).
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nem veszek semmit:)
2020. febr. 13. 16:51
7/9 anonim válasza:
Nekem is jó volt a Lactoherb 🙂
Már a kórházban is ittam.
Nem drága és egy próbát megér, nem tudható, hogy neked nem válik be!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2020. febr. 13. 21:18
9/9 anonim válasza:
Én Mecsek teát ittam. Nem vettem észre, hogy több tejem lett volna, de nagyon ízlett, így azt ittam gyümölcstea helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!