Császármetszés után milyen testhelyzetben a legkönnyebb a szopiztatás? Használtok szoptatós párnát is?
Szia!
Nekem szörnyű volt, inkább ülve tudtamszopiztatni az első néhány napban, mert szörnyen nagy volt a seb is, és szóval iszonyúan fájt is, de a szopis párna nagyon jót tett.
Aki azt írta, hogy hanyatt fekve szoptassunk...
Nem tudom!
Én sokáig alig tudtam normálisan hanyatt feküdni, mert ha hanyatt feküdtem, akkor valahogy lefele nyomódott a hasam, és az is kényelmetlen volt.
Aztán itthon, azt találtam ki, hogy jól alátámasztottam a vállam és a nyaz állam között a gyakorlatilag a nyakam, hogy semmi féle képpen ne kelljen tartanom magam, mégma is így szoptatok 3 éves a kislányom, és a hátam megtámasztottam a szopis párnával, és az egyik lábam térdben enyhén felhúztam, hogy némileg tartson, hogy ha a felül lévő ciciből kapott, akkor ne boruljak fel...
Na, szóval ezt most jól leírtam.
De ahogy majd nől a babád, sokkal könnyebb lesz!
Nem tudom, hogy egy normál műtét után milyen, mert én 3 hétig jártam vissza a korházba a gennyet ürítették a hasfalon keresztül...
Ezértírtam, hogy szörnyű volt...
Sok sikert a szopihoz, és nagyon sokat bújjatok össze a babácskával!
Aludjatok is együtt napközben, nagyon jó hatása van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!