Milyen testhelyzetben lehet szoptatni egy 6-7 kg-os babát?
Figyelt kérdés
Kicsim 3 hónapos. Eddig nem volt probléma a szoptatós párna, de néhány napja mindenhogyan kényelmetlen neki. Mivel eddig mindig azon szoptattam, így nemigen kedveli a fekvő-melléfekvő helyzetet. Nem tudom, hogy milyen helyzetben lehet még? Van ötletetek?2013. nov. 7. 09:57
1/4 anonim válasza:
Én mindig ülve szoptattam a gyerekeimet, pici koruk óta. Soha nem használtam szoptatós párnát.
2/4 anonim válasza:
anyukáméknál van egy nagyon szuper fotel, aminek a karfáján meg tudtam támasztani a karom és így nem volt nehéz ülve szoptatni az akkoriban szintén ilyesmi súlyú babámat, itthon is próbáltam alátámasztani a karom, a könyökömnél és így jó volt mindkettőnknek, most hat hónapos a kisfiam és már szinte csak fekve szoptatom, nekünk így kényelmes :)
3/4 A kérdező kommentje:
Most próbálom szoktatni a fekvő helyzethez....ülve nem tudom :( semmi karfás szék nincs.
2013. nov. 7. 23:15
4/4 anonim válasza:
Te ülj le, és a babát fektesd rá egy nagyobb díszpárnára. Én így csinálom, és nem kell tartani, és simizni is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!