Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » CSÁSZÁRMETSZÉS UTÁN HOGYAN...

CSÁSZÁRMETSZÉS UTÁN HOGYAN LEHET ELŐSZÖR CICIRE TENNI A PICIT? SEGÍTENEK A NŐVÉREK? CSAK A FÁJÓ SEB MIATT KÉRDEZEM.

Figyelt kérdés

2013. nov. 12. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Kórháza válogatja, hogy segítenek, vagy sem. Ha nem, akkor tegyél a karodra egy kispárnát, és arra tedd a babát, próbálj a sebedre vigyázni. Vagy próbálj meg fekve szoptatni.

(CapsLock ki...)

2013. nov. 12. 22:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak, mire szoptatásra kerül a sor, addigra már jól meghajtanak az intenzíven ;) Megmutatják hogy kell, de nem fognnak fölötted állni, ha fáj, ha nem. Csak egy jótanács: minél többet mozogsz, annál kevésbé fog fájni a seb a későbbiekben, mégha az elején nem is nagyon jó.
2013. nov. 12. 23:42
 3/11 anonim ***** válasza:
En meg a mutoasztalon voltam, mikor kertem, hogy szeretnem megszoptatni a babat es hoztak, bar ezt elore is lebeszeltem veluk. Mivel haton kellett fekudni, eleg erdekes pozban, de szoptattam. Segitenek, kerd meg oket mindenkeppen.
2013. nov. 12. 23:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Bar engem nem csaszaroztak, de rengeteg vert vesztettem, felallni sem tudtam egyedul, mert szedultem. Nalunk tunder volt minden csecsemos, rengeteget segitettek, es ha kellett igenis ott alltak felettem fel orat. Ez Pecsett volt 2,5 hete.
2013. nov. 13. 05:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ahol én szültem, még az őrzőben a kezembe nyomták szegény gyereket és otthagytak minket az ágy szélén ülve, hogy szoptassak! Akkor támolyogtam vissza az első mosakodás után, még visszafeküdni sem tudtam. A szobatársak hasonlóképp. Szóltunk egy nővérnek, aki épp bekukkantott, hogy segítsen. Megfogta a babákat, amíg visszakúsztunk az ágyba, és segített mellre tenni. Az igazi segítséget a gyermekágyas osztályon kaptuk.
2013. nov. 13. 07:12
 6/11 anonim ***** válasza:
20%

Nem fáj annyira a császár után a hasad, , hogy ne tudnál bármit is csinálni!

Császár után pár órával már el kell menni tusolni!

Az osztályon neked kell pelenkázni, ellátni a picit.

Nem annyira vészes a császár, hogy utánna csak feküdni tud az ember 1 hétig, a császár után pár órával már egyedül sétálsz!

2013. nov. 13. 07:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Altatnak, vagy érzéstelenítenek? Mert ha az utóbbi akkor 12 órán át a fejedet sem emelheted fel, nem hogy elmenj zuhanyozni. Nekem odahozták még a megfigyelőben, hogy szoptassam mindenképp. Segítettek, hogy hogyan kell.
2013. nov. 13. 08:20
 8/11 Tica0121 ***** válasza:

Nekem 2 órával a császár után hozák a babát az örzőbe. Gondolhatod hogy meglepődtem, mivel akkor még moccanni sem tudtam. Nem azért mert nem akartam, hanem még hatott az érzéstelenítő! :D Kivették a babát, adatették mellém és mondták, hogy szoptassak. :) Még tejem nem volt, első gyerek így szoptatni sem szoptattam még életemben, azért csak sikerült, megtalálta a kicsim, hogy mit kell neki csinálni, meg én is a kényelmes pózt. :D

A seb tényleg kevésbbé fáj, ha sokat mozogsz, bár azt azért nem mondanám, hogy pár óra múlva rohangálni fogsz...

2013. nov. 13. 09:19
 9/11 A kérdező kommentje:

Mindenkinek NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM a választ!

Én a Honvéd kórházban fogok szülni(azaz ott lesz a császármetszés)!

Szeretettel várom olyanok válaszát is,akik ott hozták világra gyermeküket!

2013. nov. 13. 09:59
 10/11 palacsinta1992 ***** válasza:
Honvédba szültem én is szept 17én, miután betolnak a kórterembe, majd egy pici idő múlva oda hozzák neked, és fekve kell szopiztatnod, de segítenek, utána átvisznek egy másik kórterembe, ahol már véglegesen leszel és onnantól neked kell szopiztatnod, de ne aggódj, mert annyira nem lesz vészes mint szülés után pár órával:) Egészséget, jó babázást és kitartást kívánok neked:)És olyan gyors épülést mint amilyen nekem volt:) Ne aggódj semmiért nincs miért:)Főleg ha dr. Koppány Bálint fog szüleszteni, a legjobb!
2013. nov. 13. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!