Szoptatós anyukák! Milyen dezodort vagy sprayt használtok?
Elszédüljön :)))) De aranyos vagy :)))
Én sima izzadásgátlót használok, sprayt egyáltalán nem mióta szoptatok.
én dm-ben vásárolt biosent vagy mi :) nagyon bio, alumíniummentes és kellemes diszkrét illatú
pumpás és akciósan 650 ft volt (pumpás és kék színű flakonban van), sokkal kiadósabb mint más deo, ráadásul alumíniummentes - ez nekem fontos szempont volt a választásnál! meg vagyok a hatásával is elégedve.
és bátran is ajánlom! (magam miatt nem paráznék, de hát nem akarom, hogy a baba mindenféle káros anyagot kapjon...)
1. vagyok
Én azt használom amit éves óta, Lady speed stick.
Azért annyi illat nem fogja zavarni a babát.
Én ezt kotyvasztottam, ebben garantáltan nincs semmi káros, és még hatásos is! Az evőkanál helyett teáskanállal mértem az adagokat. A teafa-levendula illatút csináltam meg. Lehetetlen elrontani!
Én nem raktam a fagyasztóba, csak a sima hűtőbe, amíg meg nem dermedt.
Pontozzatok le, végülis csak egy vélemény kértél, én leírom: halványan emlékszem milyen deóm van, azt hiszem Dove, a másik meg...??? tök mindegy, mert ezt az utolsó amire gondolok, és akármilyen hipi-szupi a deo, csutakosra fogtok izzadni az első pár hétben :):)
A védőnőm nekem azt mondta, nyugtatja a babát, ha érzi az anya "szagát", szoktassam, mint a kiskutyákat..(?), úgyhogy úgy hagytam a picim a kiságyba hogy betettem mellé a leizzadt pólom kíváncsiságból, mondom ez a védőnő nem százas. És tök nyugodt lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!