Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukák ti mit...

Szoptatós anyukák ti mit használtok melltartóbetétnek?

Figyelt kérdés
Nekem semmi nem válik be!A bolti melltartóbetét éjjel csúszkál átázik,a kis törülköző irritál,Ti hogy kerülitek el a baleseteket?És egész nap hordjátok?
2009. dec. 29. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:

én a tesco-ba kapható zöld dobozost használom(igaz legutóbbi 2 alkalommal nem volt,remélem nem vonták ki).persze néha azzal is eláztam,de nekem nem mocorog el,még éjjel sem.nálam nagyon bevált és nem is drága,mert 20 db 4-450 körül van,míg a sima tescos 30 db és 1000 ft.azt igaz még nem próbáltam,de van olyan is.azon van ragasztó h ne csúszkáljon.

egész nap és éjjel is van betéve.igaz nappal már nem nagyon folyik,de mikor szoptatok,akkor muszáj,igy hordom.

4 hós kiscsávó anyukája

2009. dec. 29. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én eleinte aventest használtam, de az nagyon drága, így áttértem a dm-esre.Éjjel- nappal használom, bár nappal nem nagyon van rá szükség.Reggel zuhanyzás után berakom, az van az esti zuhanyig.Aztán hajnal négy körül arra kelek, hogy tejes a hálóingem, akkor kicserélem, meg még egyszer cserélnem kell a reggeli zuhanyig.Nekem nem csúszik el éjszaka sem.4 hónapos kisfiú anyukája

2009. dec. 29. 09:44
 3/5 anonim válasza:
A Tesco-s zöld dobozos és a Schleker-es márka szerintem a legmegbízhatóbb.
2009. dec. 29. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Textilpelenkát használok, finom puha és jó nedvszívó.
2009. dec. 29. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Dm-est használok, azon van egy kis ragasztócsík. Amúgy éjjelre teszek a lepedőre "cicimagasságba" textilpelust, így tuti, nem ér "baleset".
2010. jan. 18. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!