Leírná nekem valaki az abortusz menetét?
SZia!
Sajnálom, hogy ezt meg kell élned!
Probléma mentes életet kívánok!
Mielőtt elvetetnéd a babád, előtte kettő alkalommal meg kell jelenned egy /talán/ pszichológus előtt.
Beszélgettek, hogy miért döntöttél így, miért szeretnéd elvetetni?
Nem fog lebeszélni róla, ez csak "előírás".
Aztán jön az abortusz. A terpesztőn fogsz feküdni/ tudod, a nőgyógyásznál ami van lábfeltartós ágy/, a doki kinyitja a méhszájadat egy hideg, fémes eszközzel, majd elcsípi a magzatburkot. Ennél részletesebben nem írom le!
Bocs, a virágnyelvért, de így tudtam csak megfogalmazni. Én nem voltam még sose /már a nevétől is rosszul vagyok/ de nem ítélek el emiatt senkit!
Minden jót kívánok!
Ja! És utána hetekig nagyon kell kímélned magad/ se strand, se emelgetés...
Bocs, ha hülyeséget írtam, ezt én így tudom!
Azt nem tudod, hogy bent kell e maradni utánna éjszakára?
Már van két 16hónapos lányom. Én is abortusz ellenes vagyok, de belátom vannak olyan esetek mikor az ember nem tehet másként. A szívem szakad meg miatta, de tudom jobb lesz így. Se helyünk se pénzünk még egy picire. Illetve még a lányok is picurkák. Nem lenne jó döntés megtartanom.
Pontos menete
Elmész a nőgyógyászhoz,aki megvizsgál, bizonyitja a terhesség tényét.
Ha nem akarod megtartani,akkor ir egy sárga laposkérelmet a családvédelminek, ahová be kell jelentkezni.
El kell menni a jegyzőkönyvet felvenni,amjd 3 nap múlva visszamenni.
ekkor megkapod a 30 ezres csekket is
Az orvos ad még beutalót altató orvoshoz, vérvételre, vércsop.tesztre és belgyógyászhoz.
Ha mindez megvan időpontot kell kérni a műtétre,majd elmenni
Az eljárás max 10 perc vénásan kapsz felszines altatót.
Ha simán szültél
Ha császárral, akkor egy nappal előtte be kell feküdni,tágitót tesznek fel és másnap műtét.
ha simán szültél műtét után 6 órával mehetsz haza
Első válaszoló voltam!
Köszönöm én is a helyesbítést, tanultam belőle!
A lehető legjobbat kívánom Neked és a babáidnak!
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!