Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leírná nekem valaki az abortus...

Leírná nekem valaki az abortusz menetét?

Figyelt kérdés
Tudom nem a legjobb dolog boldog kismamáknak feltenni a kérdést, de sajnos hamarosan meg kell tennem, de félek egy kicsit. Szeretném tudni, hogy mi fog rám várni. KÖszönöm!
2010. júl. 23. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:

SZia!

Sajnálom, hogy ezt meg kell élned!

Probléma mentes életet kívánok!

Mielőtt elvetetnéd a babád, előtte kettő alkalommal meg kell jelenned egy /talán/ pszichológus előtt.

Beszélgettek, hogy miért döntöttél így, miért szeretnéd elvetetni?

Nem fog lebeszélni róla, ez csak "előírás".

Aztán jön az abortusz. A terpesztőn fogsz feküdni/ tudod, a nőgyógyásznál ami van lábfeltartós ágy/, a doki kinyitja a méhszájadat egy hideg, fémes eszközzel, majd elcsípi a magzatburkot. Ennél részletesebben nem írom le!

Bocs, a virágnyelvért, de így tudtam csak megfogalmazni. Én nem voltam még sose /már a nevétől is rosszul vagyok/ de nem ítélek el emiatt senkit!

Minden jót kívánok!

Ja! És utána hetekig nagyon kell kímélned magad/ se strand, se emelgetés...

Bocs, ha hülyeséget írtam, ezt én így tudom!

2010. júl. 23. 14:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Azt nem tudod, hogy bent kell e maradni utánna éjszakára?

Már van két 16hónapos lányom. Én is abortusz ellenes vagyok, de belátom vannak olyan esetek mikor az ember nem tehet másként. A szívem szakad meg miatta, de tudom jobb lesz így. Se helyünk se pénzünk még egy picire. Illetve még a lányok is picurkák. Nem lenne jó döntés megtartanom.

2010. júl. 23. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Pontos menete

Elmész a nőgyógyászhoz,aki megvizsgál, bizonyitja a terhesség tényét.

Ha nem akarod megtartani,akkor ir egy sárga laposkérelmet a családvédelminek, ahová be kell jelentkezni.

El kell menni a jegyzőkönyvet felvenni,amjd 3 nap múlva visszamenni.

ekkor megkapod a 30 ezres csekket is

Az orvos ad még beutalót altató orvoshoz, vérvételre, vércsop.tesztre és belgyógyászhoz.

Ha mindez megvan időpontot kell kérni a műtétre,majd elmenni

Az eljárás max 10 perc vénásan kapsz felszines altatót.

Ha simán szültél

Ha császárral, akkor egy nappal előtte be kell feküdni,tágitót tesznek fel és másnap műtét.

ha simán szültél műtét után 6 órával mehetsz haza

2010. júl. 23. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia!Annyival egészíteném ki az előttem szóló írását hogy akkor kell befeküdni előzőnap a beavatkozás előtt ha az első terhességnél császároztak.
2010. júl. 23. 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Bocsi!Már megelőztek.A 2. hozzászoló teljesen jól leírta!!
2010. júl. 23. 14:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és azt, hogy nem szóltatok le.
2010. júl. 23. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Első válaszoló voltam!

Köszönöm én is a helyesbítést, tanultam belőle!

A lehető legjobbat kívánom Neked és a babáidnak!

Viki

2010. júl. 23. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Valóban jól össze van foglalva, annyit írnék még, hogy védőnőhöz kell menned a doki által megállapított terhességi papírral, és a sárga lappal. Két alkalommal kell menni, a két alkalom között 1 hétnek kell eltelnie, hogy gondolkodhass. Ha szűk idő áll rendelkezésre, akkor nem várnak egy hetet. Ha nem szültél még - ide a császár is értendő - akkor kapsz a műtétet megelőző este méhszájtágítót, és másnap a műtét után 4-5 órával - amennyiben problémamentes vagy - hazaengednek.
2010. júl. 23. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!