Anyukák! A biológia tanárom tényleg ilyen analfabéta?
Emelt biológián vagyok, és a terhesség menetét vesszük. Egyszer a tanárnő belekezd, hogy a császáros szülés a legjobb, mert nem érzel semmit, és fajaldaom nuku kB. A nővérem tavaly szült császármetszéssel, és nem volt csokitorta :D
Saját tapasztalt, nektek is ilyen "mesés" volt a császármetszés?
Császárral szülni tényleg jó, nem érzel semmit, fájdalom nuku, 15perc az egész, igazat mondott!
Na de ami utána jön, mikor kimegy az érzéstelenítő... Na, az durva :D
Nekem elso termeszetes volt, masik csaszar. Na aki azt mpndja, a csaszar faj, ugy hogy nem volt termeszetes szulese, fel tudnam pofozni.
Igen a csaszar faj a seb miatt, de osszehasonlithatatlan a termeszetes szulesnek azzal az ajulas-fajdalmaval, amikor erzed hogy itt lehet hogy tenyleg meghalsz, de nyomod, mert legalabb a gyereked eletben akarod tudni.
A csaszar az nem szules! A csaszar szultetes. Csaszarnal az anyan semmi felelosseg. Nem kell aggodnia hogy rajta mulik a baba egeszsege, hogy oxigenhiannyal szuletok e, hogy nehogy benn ragadjon a szulocsatornaban. A csaszar igen is a termeszetes szuleshez semmi.
Es kovezzetek meg, de igazam van!
Es nem, a biologia tanarod nem analfabeta, te vagy bekezelt es tudatlan.
Amig nincs sajat tapasztalatod, inkabb bolcsebb csendben lenni.
12
Inkább fogd be a pofádat. Igen akit sürgősségi császárra tolnak be a műtőbe, az nem félti a gyerekét. Az meg teljesen jó buli, hogy nem tehet semmit. Nincs ráhatása a dolgokra. Igen ez egy leányálom. Ja és lelkileg anélkül is nehéz feldolgozni, hogy a hozzád hasonlók psttognának,hogy ez nem is szülés
Kedves 15 os!
Mint irtam, a masodik szulesem csaszar volt. Szerinted egy termeszetes szules utan jo kedvembol csaszaroztak meg???! NEM! A csaszar sosem jelent jot. De az elozmenyekhez nincs itt senkinek koze, miert irtam volna regenyt? Hogy engedhetsz meg magadnak ilyen alpari hangnemet ugy, hogy nem ismered a masik oldalt?!
Itt mas volt a kerdes! Biologiarol van szo, itt nem a terhesseg meneterol. Olvasd vegig a kerdest!
Es kikerem magamnak ezt a buta hangnemed! En a kerdest megvalaszoltam tapasztalat alapjan. Te csak sertodesbol kiabalsz itt.
Ha van itt olyan aki most SZÜLT császárral és olvassa ezeket a sületlenségeket amiket 12 ír:
Igenis szültél te is. Egy csodát hoztál a világra. Nem vagy semmivel sem kevesebb vagy gyengébb mint aki természetesen szült és fontos, hogy nem a te hibád, hogy nem sikerült természetesen. Ne is figyelj az ilyen emberekre. Megfogod tanulni szeretni a testedet újra. Igen azt a heget is. Mert rájössz, ha nem lenne az a heg, akkor nem lehetne veled a gyermeked.
Itt nem is az a lényeg, hogy mi fájdalmasabb. Biológia tanárként nem mondhatja, hogy a császár jobb.
A baba tüdejének éréséhez kell a szülőcsatornán való átpréselődés, ezért -hacsak nincs olyan tényező, ami kockázatossá tenné - a természetes szülés a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!