Anyukák! A biológia tanárom tényleg ilyen analfabéta?
Figyelt kérdés
Emelt biológián vagyok, és a terhesség menetét vesszük. Egyszer a tanárnő belekezd, hogy a császáros szülés a legjobb, mert nem érzel semmit, és fajaldaom nuku kB. A nővérem tavaly szült császármetszéssel, és nem volt csokitorta :D
Saját tapasztalt, nektek is ilyen "mesés" volt a császármetszés?
2020. febr. 11. 18:30
2/25 anonim válasza:
Jobb lenne, ha maradna a papucsállatkáknál, és nem beszélne arról, amihez nem ért. Az oké, hogy elérzéstelenítik a császárt, de a fájdalom kiküszöbölhető epidurálissal is. Amúgy meg attól, hogy valami nem fáj, még nem biztos, hogy az a legjobb mód.
3/25 anonim válasza:
Már azt se értem miért tesz bármilyen megjegyzést arról hogy melyik szülés a jobb.
Nem volt mesés a császárom.De a szobatársam kb úgy élte meg mint ahogy a tanárod meséli, a 4. nap már törökülésbe ült és simán mozgott mintha semmi se történt volna vele:D
4/25 anonim válasza:
Az ilyeneket legalább 20x felállítanám a császár után 2 napba besűrítve az első felállás fájdalmával. Meggondolná, hogy ezután mennyi hülyeséget hordjon össze. Egyébként nem vagyok rosszindulatú,de,akinek fogalma sincs róla az inkább ne mondjon semmit,de leginkább ne tanítsa h*lyeségre a fiatalokat.
5/25 anonim válasza:
3as én meg a természetes szülésem után pár óraval már törökülésben ültem. Drága barátnőm meg majdnem belehalt. Tényleg hülyeség összehasonlítani 2 akármilyen szülést.
6/25 anonim válasza:
Ez kb olyan amikor nekünk előadta gusztusosan, hogy a tampon esetén benned rohad a véR
Ezt így
Ez hülye amúgy
7/25 anonim válasza:
Én biológus vagyok, a tanár is ezt tanulta, amit én egyetemen, és semmit nem tanultunk a szülésről
8/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen anyukák! :) Szerintetek megmondjam neki, hogy hamis az amit ő állít? Mert alapján véve ezt tanítja, én meg ha hülye lennék el is hinném, és megis tanulnám
2020. febr. 11. 18:57
9/25 anonim válasza:
Szülése válogatja. Barátnőm simán felpattant utána. Azt mondta a cső kiszedése fajt neki a legjobban. En most szültem természetesen és voltak olyan csaszaros anyukák, akik a 3. Napon se tudtak felegyenesedni és verejték csorgott a homlokukon, ha csak fel kellett ülni. Az egyiknek en segítettem kivinni a babát a hordozóban apának, mert annyira kétségbeesett arcot vágott hogy akkor most hogy? (Apuka oda nem jöhetett be). Szoval ahány ember annyi tapasztalat. Sőt a több csaszarosok szerint ahány csaszar annyi fele fájdalom. Volt akinek a második rosszabb volt, volt akinek jobb. Tok lutri.
10/25 anonim válasza:
Nekem valóban jó volt a császár, de ez szerencse, van akinek nagyon fáj és nagyon sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!