Ha csuklik és lent érzem ezeket a kis "izomhuzódásokat" akkor lent van a feje neki ugye? Megfordulhat még? 28 hetesek vagyunk
Nekem még keresztben fekszik, és én is lent érzem, ha csuklik, de a doki mondta, hogy ez azért van, mert most éppen a kis pocakja, mellkasa van lent és hát ott rándul össze a baba, ha csuklik.
Mondjuk ettől még neked már lehet hogy befordult. Ha meg nem az sem baj, mert nagyon sok ideje van még forgolódni. Sokszor olvastam, hogy valakinek csak a 36. héten állt helyes irányba.
29 heteske
Eddig minden uh n rendesen be volt fordulva. Jó lenne ha már nem mocorogna...illetve mocoroghat csak ne forduljon meg:)! Köszi a válaszokat:)!
Nektek is boldog babavárást!
Szió!
Nekem is a 28 hétig fejfekvéses volt, majd fogta magát , és megfordult...:-( Jól rámhozta a szívbajt, de tegnap voltam dokinál, és megint fejfekvésű...:-)
Mostmár tuti nem tud farra feküdni...elvileg. :-)
Szóval ne aggódj, mert pörögnek-forognak a kis picurik, ha meg mégis faros lesz, akkor annak megvan az oka, akkor biztonságosabb a császár...
37 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!