Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is szenved mindenféle...

Más is szenved mindenféle fájdalmakkal ha fel kel éjjel?

Figyelt kérdés
Én már nagyon kivagyok:( nem tudok rendesen aludni sem. fájnak a lábaim meg a szemérem tájékon is jobb oldalt. 31+5h km
2010. júl. 23. 08:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, ilyenkor már gyakori a lábgörcs is.
2010. júl. 23. 08:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Én csak a szülést megelőző héten szenvedtem, de én fizikai munkát is végeztem végig, a kényszerből végzett mozgás szerintem segített.
2010. júl. 23. 08:35
 3/7 anonim ***** válasza:

31 hetes + 4 napos vagyok, és igen, már hetek óta vannak éjszaka fájdalmaim nekem is elég rendesen. A lábaim, kezeim nagyon el szoktak zsibbadni, csípőtájékon szinte teljesen érzéketlen, mikor megébredek éjszaka. Ezen kívül most már szinte rendszeres, hogy az egész lábam begörcsöl, és sírva tudnék fakadni, mire kimozgatom :(

Pedig kismamatornát és vénás tornát is csinálok...

2010. júl. 23. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:

sziasztok, nekem nincsenek görcseim - szedek magnéziumot ez t tudom esetleg ajánlani nektek is.

de igen - ha egy nap után lefekszek akkor kegyetlen egy darabig, fáj a csipőm, fáj a derekam a hátam :S de eligazodnak a csontjaim és jo lesz utánna. a másik amin mindig felébredek azok a megfordulások - ugy kell pakolnom magam, elég nagy a pocim és nehéz megfordulni.

nekem is fáj a szeméremcsontom, de ez már egy ideje van sajna - ezt azal szoktam enyhiteni h a két térdem közé teszek kispárnát ugy h kényelmes legyen igy nem fáj annyira sőőt néha egyáltalán nem érzem h fájna.

30. hétben járunk, és van egy kétévesem akitől nem mindig lehet pihenni, igy estére már kivagyok.

2010. júl. 23. 09:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajna nekem ráadásul rendesen visszeres lett a lábam is:(
2010. júl. 23. 09:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is minden bajom van már, de főleg éjjel, szintén a csípőm, pláne, hogy csak a bal oldalamon hagy aludni ez a kis mocorka :-), meg a derekam, nyakam, és Én is csak pakolászom magam össze-vissza. Röhejes, és fájdalmas, szegény uram mindig felébred a nyögdécselésemre, meg hogy káromkodok. :-DDD

A lábam nekem is tiszta visszér, a 28 héttől szúrnom kell majd magam rögoldóval, nehogy trombózisom legyen, meg a szülés után is 6 hétig. :-(((

Azért csodás ez a babvárás mindettől függetlenül, remélem Ti is így élitek meg!

Mindenkinek jó egészséget, és könnyű szülést kívánok!

36 heteske

2010. júl. 23. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Uccsó vagyok, elírtam, a 38 héttől kell szúrnom magam.
2010. júl. 23. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!