Más is szenved mindenféle fájdalmakkal ha fel kel éjjel?
31 hetes + 4 napos vagyok, és igen, már hetek óta vannak éjszaka fájdalmaim nekem is elég rendesen. A lábaim, kezeim nagyon el szoktak zsibbadni, csípőtájékon szinte teljesen érzéketlen, mikor megébredek éjszaka. Ezen kívül most már szinte rendszeres, hogy az egész lábam begörcsöl, és sírva tudnék fakadni, mire kimozgatom :(
Pedig kismamatornát és vénás tornát is csinálok...
sziasztok, nekem nincsenek görcseim - szedek magnéziumot ez t tudom esetleg ajánlani nektek is.
de igen - ha egy nap után lefekszek akkor kegyetlen egy darabig, fáj a csipőm, fáj a derekam a hátam :S de eligazodnak a csontjaim és jo lesz utánna. a másik amin mindig felébredek azok a megfordulások - ugy kell pakolnom magam, elég nagy a pocim és nehéz megfordulni.
nekem is fáj a szeméremcsontom, de ez már egy ideje van sajna - ezt azal szoktam enyhiteni h a két térdem közé teszek kispárnát ugy h kényelmes legyen igy nem fáj annyira sőőt néha egyáltalán nem érzem h fájna.
30. hétben járunk, és van egy kétévesem akitől nem mindig lehet pihenni, igy estére már kivagyok.
Sziasztok!
Nekem is minden bajom van már, de főleg éjjel, szintén a csípőm, pláne, hogy csak a bal oldalamon hagy aludni ez a kis mocorka :-), meg a derekam, nyakam, és Én is csak pakolászom magam össze-vissza. Röhejes, és fájdalmas, szegény uram mindig felébred a nyögdécselésemre, meg hogy káromkodok. :-DDD
A lábam nekem is tiszta visszér, a 28 héttől szúrnom kell majd magam rögoldóval, nehogy trombózisom legyen, meg a szülés után is 6 hétig. :-(((
Azért csodás ez a babvárás mindettől függetlenül, remélem Ti is így élitek meg!
Mindenkinek jó egészséget, és könnyű szülést kívánok!
36 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!