Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire kell, hogy aktív...

Mennyire kell, hogy aktív legyen a baba 19-20 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
Nekem elég lustácska. Vannak napok amikor épphogy csak bejeklentkezik. Ez normális?
2008. nov. 20. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Már én is föl akartam tenni ezt a kérdést. Én 18+3 hetes vagyok és nekem is halványan bejelentkezett múlt héten, aztán napokig semmi. Ezen a héten is csak 1-2 alkalommal éreztem, de csak akkor, ha a hátamon fekszem. Te mit érzel amikor bejelentkezi?
2008. nov. 20. 10:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát először olyan kaparászást éreztem, aztán már picit erősebb mozgolódást. Mint amikor mocorog az embernek a bele, csak ez a méhnél van.

De tegnap meg ma nagyon lusta és már kezdek aggódni, pedig tegnap a doki hallgatott szívhangot.

2008. nov. 20. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 20 hetes vagyok és még mindig nem érzem (vagy nem tudok róla, mintha 2x lett volna valami halvány valami). Holott Uh-n is meg amikor a védőnőnél voltunk szívhangot hallgatni akkor is egyfolytában mocorgot, nem bírt megülni a fenekén:-) Remélem majd én is fogom érezni hamarosan. A védőnő amúgy megnyugtatott, hogy ez normális, majd 1-2 hét múlva már teljesen érezni fogom.
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, hogy nem érzitek állandóan mozogni. A 23. hét körül kezd el (legalábbis nálam így volt) aktívabb lenni, s már elég nagy is ahhoz, hogy jól lehessen érezni, ahogy mozgatja kezét-lábát. Persze ő is imád játszani ilyen dörömbölőset, rugdosósat. :) Persze akkor is vannak hosszú órák, amikor szunyál.
 5/7 A kérdező kommentje:
Jaj! Olyan édesek!:)
2008. nov. 20. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem érzitek állandóan a mozgását, még nagyon sokat mozoghat a baba, hiszen nálunk például ezekben a hetekben, ha ultrahangon voltunk egyfolytában ficánkolt, és nem éreztem,azokat a mozgásokat, szerintem csak a nagyobb, ill. erőteljesebb mozgásokat érzitek, ezért tűnik úgy hogy sokszor nem mozog. Ahogy telnek a hetek majd egyre több, és nagyobb mozgás lesz amit érezni fogtok.

Mindenkinek boldolg babavárást. 34 hetes kismama

2008. nov. 20. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:

En sem ereztem a 20.hetben annyira csak olyan mint amikor ugral az ideg a szemben(valamihez probalom hasonlitani)de csak epphogy aztan beindult en is kb 22-23.hetben ereztem eroteljesebbnek:) Ne aggodj az enyem is lustika azthittem...de rajottem hogy megsem az a kis orokmozgo mostanaban nem akar pihenni!!

Boldog babavarast!

27hetes kismama

2008. nov. 20. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!