Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Arra ébredtem hogy hason...

Arra ébredtem hogy hason alszom, és azóta is furán érzem. Ugye nem árthattam neki?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok, már pár hete kényelmetlen hasra feküdnöm, most mégis úgy ébredtem. Még most is olyan mintha nagyon megnyomtam volna valamit, remélem csak aggódás. A kicsit még nem érzem, így nem tudom mi van vele, nagyon aggódom érte. Már van egy kis hasam. Ugye mindenképp védi a magzatvíz?
2020. febr. 2. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Semmi baja nem lesz, nyugodj meg.
2020. febr. 2. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja nem lesz

Minap 36+5 naposan is sikerült fél oldalasan hadon

De nyomtam pocit, reggel én is éreztem..

Ha álmodban úgy találod magad, akkor úgysem tudsz mit tenni

2020. febr. 2. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
20 hetesen én is arra ébredtem, hogy a hasamon alszom, pedig erre mindig vigyáztam. Tudom nem lesz ettől baja, na de mégis megijedtem, főleg hogy kemény volt a kanapé.
2020. febr. 2. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is 15 hetes vagyok, világéletemben hason aludtam, ez volt mindig is a kedvenc pozícióm, nehéz erről egyik pillanatról a másikra leszokni, most is többségében hason alszom. Eddig még semmi baja nem lett a babának. Hamarosan beszerzek egy kismamapárnát, mert azért lehet, hogy most még semmi baja nem lesz, de azért nem szeretnék ránehezedni később, amikor már nagyobb lesz a pocakom. Szerintem ha aggódsz, te is vegyél valami hasonlót, azért egy nagy párnával a térdeid között nehéz hasra fordulni még mély álomban is.
2020. febr. 2. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
28 hetes vagyok hatalmas pocakkal és szinte minden éjszaka félig hason alszom, így kényelmes. A babát megannyi réteg védi, a te hasi zsírrétegedtől kezdve egészen a magzatvízig, ettől biztosan nem lesz baja. 🙂
2020. febr. 2. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!