Árthattam így a babának?
Figyelt kérdés
Lett egy pozitív tesztem a mai nap. Nem terveztük,de nagyon örülünk neki,hogy jött. Azért csináltam,mert mozgást éreztem. Fogalmam sincs, hogy mikor foganhatott. Óvszerrel védekeztünk és minden hónapban menstruáltam. Volt, amikor késett 1-5 napot,de aztán megjött. Minden ilyen hónapban,amikor késett, akkor csináltam egy tesztet,ami mindig negatív volt. Ezt sem értem egyébként. Ráfogtam arra, hogy a szülés után még nem állt vissza teljesen minden.(9 hónapja szültem) Semmi tünetem nincs, elvileg most lenne a peteérésem,de helyette van egy pozitív tesztem. Lányommal szülésig rosszul voltam, hánytam volt, hogy infúziózni kellett. Jövő héten megyek orvoshoz.Az elmúlt hónapokban fogyasztottam alkoholt(nem szoptatok) ez kimerült kb. 1 pohár borban,1 sörben és egy ciderben. Nem egyszerre ittam őket,hanem 3 külön alkalommal. Ettől annyira nem félek, hogy gond lenne,mert elhanyagolható az alkoholtartalmuk,de sajnos párszor szükséges volt allergia gyógyszert bevennem egyszer két egymás utáni éjszaka és még 1x ezen kívül. Tudom, hogy fejlődési rendellenességet okozhat. 2 alkalommal, pedig Flector fájdalomcsillapító port szedtem,mert annyira fájdalmas volt a menstruációm, hogy el is ájultam.Ezt sem kellett volna. Aggódunk, hogy mennyit árthattam neki ezekkel. Lányomnál teljesen tudatosan kerültem minden ilyen ártó dolgot. Szerencsére teljesen egészséges,de vajon a pici az lehet?2019. nov. 28. 15:18
1/3 anonim válasza:
Ha eddig mind negatív volt, csak most lett pozitív gyanítom még csak most estél teherbe és a mozgás amit éreztél az nem a pici volt. Keress fel egy nőgyógyászt aki igazolja a terhességed. Addig ne izgulj ilyeneken szerintem. :-)
2/3 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam egyébként,mert,ha már mozogna, akkor nagy pocim lenne és persze mutatta volna a teszt. Lehet, hogy csak fantom mozgás volt.
2019. nov. 28. 15:53
3/3 anonim válasza:
Hogy mennyit ártottak a gyógyszerek, az majd akkor derül ki, hogy ha elmész orvoshoz, és megtudod, hány hetes vagy. Szerintem még az eleje lehet. De ez csak tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!