Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetesen arra ébredtem,...

24 hetesen arra ébredtem, hogy hason fekszem! Árthattam a Babámnak?

Figyelt kérdés
2008. szept. 12. 07:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártottál!Ha a babádnak nem jó jelezni fog hidd el!Ne aggódj,nem lesz semmi baja!Már nem sokáig tudsz hasra fordulni!
2008. szept. 12. 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Biztos h semmi baja nem lesz a Babócának! Ha nem tetszett volna neki a póz, reklamált volna, arra pedig tutira felkelsz! :)

Kellemes Babavárást!

26 hetes kismami

2008. szept. 12. 08:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lett tőle semmi baja, nyugodj meg. :) Ha nem tetszett volna neki a helyzet, addig mozgolódott volna, míg felébredsz. Én 31,5 hetes vagyok, mindig félig hason alszom, mert ő is így szereti, csak ebben a pózban nyugszik le, amúgy nagyon rugdal. Megkérdeztem a nőgyógyászt is.
2008. szept. 12. 09:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a megnyugtató válaszokat csajok! Aranyosak vagytok,hogy gyorsan válaszoltatok! Azóta, hogy felébredtünk, sokat mocorog, jelzi, hogy jól van! Azért jobban figyelek majd alvásnál!boldog babavárást nektek!
2008. szept. 12. 09:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem sem lett neki baja, valószínű ő is el tudott kényelmesen helyezkedni ezért hagyott aludni. Ne félj, ha neki egy kicsit is kényelmetlen a helyzet azt ő nagyon határozottan tudja érzékeltetni veled! Az én kisfiam legalábbis azonnal vad rúgkapálásba kezd, ha csak egy kicsit is elmozdulok a neki tetsző alvási pozíciómból majd leesek az ágyról! Ne félj tudja ő mi a kényelmes Neki!
2008. szept. 12. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!